Händelsen har löpt ut

Mittuniversitetet på Östersund Pride

Spara favorit

Tillsammans visar vi att kärleken alltid vinner över fördomar, hat och okunskap! 15 och 16 september hyllar vi kärleken och olikheterna. Välkommen till en föreläsning med tema Queer fredag 15/9, samt att delta i paraden bakom Mittuniversitetets banderoll lördag 16/9.

ÖPPEN FÖRELÄSNING: CRASH COURSE I QUEER
I samband med Östersund Pride presenterar Forum för genusvetenskap en ”Crash Course i Queer”. Föreläsningen vänder sig till alla som är intresserade av att få en introduktion till begreppet queer och några framstående queer-teoretiker.

Datum: Fredag 15 september
Tid: Kl.12.00-12.45
Plats: Campus Östersund, hus G, rum 3213

MITTUNIVERSITETET I PARADEN
Paraden passar alla åldrar och vi utgår från Badhusparken. Häng med hela vägen eller gå med oss en kortare stund. Både studenter och medarbetare från Mittuniversitetet deltar i paraden och vi vill att du också kommer!

Datum: Lördag 16 september
Uppställning från 13.00, Badhusparken.
Paraden avgår 14.00.

Gilla, dela och anmäl intresse via vårt evenemang på Facebook. Vi ses där!

Läs mer om Östersund Pride