Välkommen till disputation i turismvetenskap med Jonathan Yachin som försvarar sin avhandling ”Behind the scenes of rural tourism: a study of entrepreneurship in tourism micro-firms”.

Disputation med Jonathan Yachin

Här kan du ladda ner avhandlingen ”Behind the scenes of rural tourism: a study of entrepreneurship in tourism micro-firms”

Respondent
Jonathan Moshe Yachin, Mittuniversitetet

Opponent
Associate Professor Szilvia Gyimóthy, Copenhagen Business School

Associate Professor Maria Lexhagen, Mittuniversitetet

Handledare
Professor Dimitri Ioannides, Mittuniversitetet

Sekundär handledare
Professor Susanna Heldt-Cassel, Högskolan Dalarna

Betygsnämnd
Professor Christine Lundberg University från Stavanger, Professor Peter Öhman från Mittuniversitetet and Associate Professor Linda Lundmark från Umeå Universitet

Ersättare
Associate Professor Jörgen Elbe

Delta på plats eller digitalt via Zoom

Disputationen sker i lokalen Clas Ohlson på Campus Borlänge, Högskolan Dalarna. Om du vill delta på plats i Borlänge behöver du anmäla dig, eftersom vi endast kommer tillåta ett begränsat antal deltagare i lokalen. Om du deltar digitalt behöver du inte anmäla dig.

Anmäl dig genom att skicka ett mejl till Jonathan Yachin:
jmy@du.se

Delta via Zoom

Det finns även möjlighet att ta del av disputationen på Mittuniversitetet i sal F234, Campus Östersund.