INSTÄLLT: Studiebesöksdag på Mittuniversitetet i Östersund

Mittuniversitetet ställer in planerade besök från regionens gymnasieskolor på grund av risk för smittspridning av covid-19 (corona). Vi arbetar just nu för att erbjuda andra alternativ som kan genomföras digitalt.

MI7A8634.jpg

För frågor om studentrekryterande events och alternativa lösningar, kontakta event@miun.se.

Studiebesöksdagen vänder sig till alla som är intresserad av att plugga vidare på universitet och vill veta mer om just Mittuniversitetet. Vi välkomnar privatpersoner, gymnasieskolor, folkhögskolor, med flera. Studiebesöksdagen är öppen mellan 9-14 och du är välkommen att delta när det passar dig/er. Under hela öppettiden kommer ni kunna träffa några av universitetets utbildningar på en mässa, och vid tre tillfällen under dagen kommer ni kunna lyssna till en presentation om Mittuniversitetet, våra utbildningar och hur livet som student är hos oss. På mässan kommer Nvc, Nationellt Vintersportcenter, visa sin testcykel som du kan få prova, och RCR, Risk an Crisis Research Centre, visar sin krislåda.

Anmälan är stängd pga inställt event.

Program för Studiebesöksdagen

09.00-14.00 - Träffa några av universitetets utbildningar på Studiebesöksdagens mässa på entréplan i Hus G.

09.00-09.20 - Presentation om Mittuniversitetet, våra utbildningar och hur livet som student är hos oss. Sal F229.

09.20-09.40 - Presentation om Mittuniversitetets civilingenjörsprogram. Sal F229.

11.00-11.30 - Presentation om Mittuniversitetet, våra utbildningar och hur livet som student är hos oss. Sal G1352.

12.30-13.00 - Presentation om Mittuniversitetet, våra utbildningar och hur livet som student är hos oss. Sal G1352.

OBS! Den 24 mars genomförs även Öppet hus av Mittuniversitetets humanvetenskapliga fakultet - Läs mer om det här.

Eventservice