Studiebesöksdag på Mittuniversitetet i Sundsvall

Spana in Mittuniversitetets lokaler, träffa våra utbildningar, och lyssna till studenter som berättar om livet som student hos oss.

MI7A8977.jpg

Studiebesöksdagen vänder sig till alla som är intresserad av att plugga vidare på universitet och vill veta mer om just Mittuniversitetet. Vi välkomnar privatpersoner, gymnasieskolor, folkhögskolor, med flera. Studiebesöksdagen är öppen mellan 9.30-15.00 och du är välkommen att delta när det passar dig/er. Under hela öppettiden kommer ni kunna träffa några av universitetets utbildningar på en mässa, och vid tre tillfällen under dagen kommer ni kunna lyssna till en presentation om Mittuniversitetet, våra utbildningar och hur livet som student är hos oss.

Klicka här för att komma till anmälan!

Program för Studiebesöksdagen

09.30-15.00 - Träffa några av universitetets utbildningar på Studiebesöksdagens mässa på bottenplan i Hus N. Du kommer bland annat träffa våra civilingenjörsutbildningar, IT-utbildningar, grafisk design, industridesign och fotografering.

10.00-15.00 - Lär dig mer om fler av universitetets utbildningar och besök utbildningspresentationer under dagen. Du hittar fullständigt program över dagens presentationer här.

Eventservice