Amanda Mattsson - Pecha Kucha vinnare på Ekmandagarna 2016

Spara favorit 11 feb februari 2016
Amanda Mattsson presenterade sin forskning bäst och vann 50 000 kronor.

Amanda Mattsson, doktorand vid FSCN presenterade sin forskning bäst i en Pecha Kucha tävling under Ekmandagarna 2016. Vinsten blev ett resestipendium på 50 000 kronor.

Doktoranden vid Mittuniversitetets forskningscentrum FSCN Amanda Mattson bärgade segern när åtta doktorander från KTH, Chalmers, Umeå universitet och Karlstads universitet tävlade om att presentera sin forskning i en Pecha Kucha tävling under Ekmandagarna 2016 i Stockholm.

20 bilder och 20 sekunder per bild ingick i Pecha Kucha formatet och det behärskade Amanda Mattsson bäst. Priset är ett resestipendium på 50 000 kronor. Här nedan ses Amanda med tvåan i tävlingen Joakim Engström doktorand från KTH. Det är Svenska Pappers- och Cellulosaingenjörsföreningen som arrangerar Ekmandagarna.

Foto: Camilla Sinivaara, SPCI

Tillabaka till toppen