Made in Sundsvall#2 - examensutställning 2016

Spara favorit 23 maj maj 2016
Fullt hus vid vernissagen av examensutställningen Made in Sundsvall #2, fredagen den 20 maj i Kulturmagasinet Sundsvall.

Examensprojekt från Mittuniversitetets programutbildningar Grafisk design och kommunikation, Industridesign och Bildjournalistik ställs ut på Sundsvalls museum Kulturmagasinet 20-29 maj.

Temat för årets examensprojekt i Grafisk design är Hållbar Kommersiell Utveckling. 18 studenter i Grafisk design visar sina examensprojekt i utställningen.

De elva industridesignstudenterna visar sina arbeten som de utfört i samarbete med externa företag och organisationer.

Vid utställningen visas också masterarbeten för bildjournalister. Sju studenter från bildjournalistik visar sina masterarbeten i utställningen.

Besök gärna utställningen som pågår till den 29 maj på Kulturmagasinet i Sundsvall.

Här nedan finns några bilder från vernissagen, fredagen den 20 maj.

Vernissage Made in Sundsvall#2

Tillabaka till toppen