Sjätteplats för Årets studentföretagare i världsfinalen

Spara favorit 13 maj maj 2016
Johan Wikström här tillsammans med Gladys Martinez från El Salvador som vann världsfinalen i Global Student Entrepreneur Award.

Det blev till sist en hedrande sjätteplats i världsfinalen för studentföretageren Johan Wikström vid Mittuniversitetet i tävlingen Global Student Entrepreneur Award i Bangkok.

- Vi snubblade verkligen på målsnöret, men sjätte plats i världen är kanske inte så illa ändå. Vi fick mycket beröm för vår pitch och vi har träffat spännande investerare som bjudit in oss till alla världens hörn, så vi känner oss som vinnare i alla fall, säger Johan Wikström.

Det var 50 studentföretagare från 50 länder som gjorde upp i finalen i Bangkok 10-12 maj. Tävlingen Global Student Entrepreneur Award vill uppmärksamma och premiera entreprenöriella och kreativa studenter världen över. Johan Wikström vann den svenska finalen i februari och blev då ”Årets studentföretagare” och representerade Sverige och Mittuniversitetet i världsfinalen.

Vid sidan av studierna vid Mittuniversitetet driver Johan Wikström företaget Genomtänkt i Sundsvall, en digital kommunikationsbyrå, tillsammans med studiekamraten Thomas Jonasson, och har snabbt nått framgångar med innovativa lösningar för kundlojalitet och e-handel.

Tillabaka till toppen