Britta Andres bäst på att presentera forskning

Spara favorit 30 jan januari 2017
Britta Andres (till höger) tillsammans med andrapristagaren Verónica López Durán, KTH och Greta Fossum (i mitten). Foto: Camilla Sinivaara, Svensk Papperstidning

Britta Andres, doktorand vid Mittuniversitetets forskningscentrum FSCN, vann tävlingen "The Gunnar Sundblad session for young researchers" under Ekmandagarna i Stockholm.

Tävlingen genomfördes som en Pecha Kucha vilket innebar att de tävlande använde 20 bilder och 20 sekunder per bild för att presentera sin forskning.

Tio unga forskare från Chalmers, KTH, Karlstads universitet och Umeå universitet deltog i tävlingen tillsammans med Britta Andres. Förstapriset är ett resestipendium på 50 000 kronor.

Förra året vann Amanda Matsson också doktorand vid FSCN samma tävling. Ekmandagarna arrangeras av Svenska pappers- och cellulosaingenjörsföreningen.

Här kan du läsa mer om Ekmandagarna i Stockholm

Tillabaka till toppen