Internationell konferens om socialt arbete

Spara favorit 31 mar mars 2017

Den 4-7 april kommer drygt 50 studenter och lärare från England, Österrike och Tjeckien till Östersund för att delta i en internationell workshop. Temat är ”Social workers as critical advocates – social mobilization”.

– Samarbetet mellan universiteten frodas och varje år organiseras en internationell konferens för deltagare från våra fyra universitet. Vi är mycket stolta att i år kunna erbjuda ett spännande program som utgår från de glokala och neoliberala utmaningar som ämnet socialt arbete står inför idag, säger Angelika Kaffrell-Lindahl, internationell koordinator vid avdelningen för socialt arbete (SOA).

I år står avdelningen för socialt arbete (SOA) vid Mittuniversitetet värd för den årliga Easter Workshop Student Conference som 2017 anordnas för femtonde året i rad. Medverkar gör representanter från Socionomutbildningarna i Hull (GB), Wien (AU) samt Olomouc (CZ). Under tre dagar kommer studenter och lärare att jobba med fallstudier kring temat ”Social workers as critical advocates – social mobilization”.

Konferensen planeras och genomförs av en underbar och hängiven grupp anställda och studenter på SOA.

Tillabaka till toppen