Nya externa ledamöter i universitetsstyrelsen

Spara favorit 6 apr april 2017

Regeringen beslutade den 6 april om ordförande och andra externa ledamöter i Mittuniversitetets styrelse för perioden 1 maj 2017 – 30 april 2020.

Den sista april löper nuvarande mandatperiod ut för universitetsstyrelsens externa ledamöter. Regeringen har nu utsett ledamöter för den kommande treårsperioden. Följande tre ledamöter i den nuvarande styrelsen fortsätter en period till: professorerna Mats Benner och Margareta Norell Bergendahl samt seniorrådgivaren Peter Nygårds som blir kvar som ordförande för styrelsen.

Helt nya externa ledamöter blir: Per Embertsén, vd för SCA, Anna Hallberg, vice koncernchef för Almi, Anita Johansson, konsult, Lena Maria Lindén, tidigare vd för Nordens Ark, och Håkan Wirtén, generalsekreterare för Världsnaturfonden.

Tillabaka till toppen