Forskningsprojekt om skolans utveckling: Tyck till!

Spara favorit 24 apr april 2017

Forskaren Jakob Billmayer kommer att möta allmänheten på InGallerian för att ta vara på erfarenheter och åsikter kring skolans utveckling. Den 26–28:e april och 3–5:e maj kl 15–18 finns han tillgänglig för att lyssna till medborgarnas röster om skolan.

Som ett led i forskningsprojektet ÄLVA – Är ledarskapet verkligen allt? kommer Jakob Billmayer, universitetslektor i pedagogik, att sitta i GreatSpaces utrymme i InGallerian och ge alla som passerar förbi möjlighet att berätta om deras tankar och erfarenheter kring skolan i Sundsvall. Målet är att ta tillvara outnyttjade kunskapskällor som kan leda till en ökad förståelse och en mer gynnsam utveckling av skolan.

- De flesta har åsikter om skolan men oftast är det svårt att komma till tals. Det vill vi ändra i detta forskningsprojekt, vi är här för att lyssna, säger Jakob Billmayer.

Samtalen med medborgarna kommer att sammanfattas och användas vidare  som underlag i forskningsprojektet.

Projektet ÄLVA – Är ledarskapet verkligen allt? är ett samarbete mellan Mittuniversitetet och Sundsvalls kommun.

Var: InGallerian, GreatSpaces
När: 26–28:e april och 3–5: maj kl 15–18