Stor hyllningsceremoni i Östersund

Spara favorit 23 feb februari 2018

Mittuniversitetet medverkar i firandet av alla framgångsrika elitidrottare med koppling till Östersund och Jämtlands län.

Onsdagen den 28 februari klockan 18.00 bjuder Östersunds kommun i
samarbete med Mittuniversitetet, Länsstyrelsen Jämtlands län och Region Jämtland Härjedalen till stor hyllningsfest på Stortorget i Östersund.

Under kvällen hyllas de elitidrottare som bor i Östersund och Jämtlands län och som tagit medalj vid olympiska spelen i PyeongChang. Dessutom hyllas Östersunds FK för framgångarna i Europa League under hösten och vintern.

– För oss är det ju väldigt glädjande att konstatera att det finns starka band till vår verksamhet. Ett flertal av idrottarna testas och tränar på Nationellt Vintersportcentrum och bland OS-medaljörerna finns såväl nuvarande som före detta studenter, säger Mats Tinnsten, prorektor vid Mittuniversitetet.

Tillbaka till toppen