Ett 60-tal företagare framtidsspanar med Mittuniversitetets forskare

Spara favorit 25 apr april 2018

Torsdag 26 april arrangerar Mittuniversitetet årets Science Meeting i Sundsvall. Här möter ett 60-tal representanter från näringslivet Mittuniversitetets forskare och får ta del av den senaste forskningen.

Näringslivet och Mittuniversitetet träffades och framtdsspanar under en intensiv dag.

– För vår del är nätverkande en central del i vårt arbete för att sprida och utveckla får forskning. Science Meeting är ett uppskattat sätt att lära känna varandra, se nya möjligheter och hitta sätt att samarbeta kring forskning och utveckling, säger Hans-Erik Nilsson, dekan på fakulteten för naturvetenskap, teknik och medier.

Under förmiddagspasset får deltagarna dels en strategisk utblick från rektor Anders Fällström och dekan Hans-Erik Nilsson, men också insyn i aktuell forskning inom flera områden, till exempel framtidens digitaliserade industri, nya hållbara material och energilösningar, nya lärmiljöer och digitalisering i skolan, tjänstedesign, nästa generations kundrådgivning och medborgarkommunikation på nya sätt.

Science Meeting genomförs torsdag 26 april, 8.30-11.00, i lokal M108 på Campus Sundsvall.

Media är välkomna att delta.

Kontaktperson:
Inger Axbrink, forskningskommunikatör FSCN, 010-142 88 99, inger.axbrink@miun.se

Tillbaka till toppen