Krama en främling!

Spara favorit 31 mar mars 2017

Ibland behöver vi en kram mer än något annat. Kom till Stjärntorget i Östersund torsdag 6 april kl. 14-15 och hjälp oss att sprida kramar.

Avdelningen för socialt arbete vid Mittuniversitetet gör en aktion för solidaritet tillsammans med studenter och lärare från socionomutbildningar runt om i Europa. Delta i den gemensamma aktionen FREE HUGS: PASS THIS TO A FRIEND and HUG A STRANGER! 

Plats: Stjärntorget i Östersund

Tid: Torsdag 6 april kl. 14-15

 

– Vi är studenter och lärare i socialt arbete från England, Österrike och Tjeckien och Sverige (Östersund). Vi gör det här som en del av vår årliga internationella konferens som ett upprop mot rasism, främlingsfientlighet, våld och rädsla, vi gör det för större förståelse, kärlek, värme och solidaritet, säger Angelika Kaffrell-Lindahl, internationell samordnare vid avdelningen för socialt arbete vid Mittuniversitetet.

Den 4-7 april anordnas den internationella Easter Workshop Student Conference 2017 på Mittuniversitetet i Östersund. Årets tema är: Social workers as critical advocates – social mobilization. Konferensdeltagarna är drygt 50 studenter och lärare i socialt arbete från fyra olika universitet och fyra olika länder: University of Hull, England, FH Campus Wien, Österrike, Caritas-College of Social Work, Olomouc, Tjeckien och Mittuniversitetet, Östersund, Sverige.

– Samarbetet mellan universiteten frodas och varje år organiseras en internationell konferens för deltagare från våra fyra universitet. Vi är mycket stolta att i år kunna erbjuda ett spännande program som utgår från de glokala och neoliberala utmaningar som ämnet socialt arbete står inför idag, säger Angelika Kaffrell-Lindahl.

– Konferensen planeras och genomförs av en underbar och hängiven grupp anställda och studenter på avdelningen, säger Angelika Kaffrell-Lindahl.

Läs mer om Easter Workshop Student Conference 2017 vid Mittuniversitetet.

Läs mer om Free Hugs Campaign på www.freehugscampaign.org

Tillabaka till toppen
Stäng meny
Favoriter /globalnavigation/closemenu