Månadens alumn

Spara favorit 11 jan januari 2017

Varje månad utser Mittuniversitetet månadens alumn. Månadens alumn är en förebild för dagens och framtidens studenter genom att ha ett personligt förhållningssätt i sin profession, som ligger i linje med Mittuniversitetets kärnvärden; Närhet, Nytta och Nyfikenhet.

Dianah Gowa

Maj: Dianah Gowa

Läs om Dianahs spännande resa från studier vid Mittuniversitetets masterprogram i Business Administration, Marketing and Management till att jobba som projektkoordinator på en organisation som heter Save Street Children Uganda. Intervjun med Dianah är på engelska.

Månadens alumn Anne Wigren

April: Anne Wigren

Medan Anne pluggade Rehabiliteringsvetenskap på dåvarande Mitthögskolan började hon att etablerade sig på arbetsmarknaden genom sin praktik och genom att vara ute och jobba som vikarie. Idag driver hon ett eget företag, Rik assistans, tillsammans med tidigare klasskamraten Maria Olsson.

Christian Olsson Månadens alumn

Mars: Christian Olsson

Från studier på Personal- och arbetslivsprogrammet, via en utbytestermin i Budapest till att nu jobba som VD-stöd på Östersundshem. Läs om Christians resa från studier till yrkeslivet.

Februari: Mona Wärdell Nilsson

Mona Wärdell Nilsson studerade industridesign på campus Sundsvall och tog examen 2016. Hon jobbar just nu på Design Västernorrland där hon har i uppgift att främja designmognaden i länet. Redan under studierna passade Mona på att knyta kontakter och gjorde sitt examensarbete i samarbete med IKEA.

Månadens alumn jan 2018

Januari: Jean Luc Kabisa

Jean Luc studerade socionomutbildningen på Campus Östersund och idag jobbar han som integrationshandläggare på Östersunds kommun. Ta del av hans resa från studier till jobb och varför han tycker att detta jobb är fantastiskt roligt.

Nominera en alumn!

Kontaktuppgifter till nominerad