Månadens alumn 2017

Spara favorit 6 nov november 2017
Månadens alumn

December: Christine Larsson Schedin

Christine studerade ekonomi med inriktning redovisning på Mittuniversitetet och tog examen1996. Sedan 2002 jobbar hon som auktoriserad revisor på PwC. Hon är också kontorschef för kontoret i Sundsvall samt rådgivare/konsult till olika företag och dess ägare.

November: Linus Eriksson

Linus studerade Idrottsvetenskap på Mittuniversitetet och tog examen 2014. Redan under sin studietid kom han i kontakt med Östersunds FK och började träna deras ungdomslag. Idag jobbar han som målvaktstränare i ÖFK.

Oktober: Johanna S:t Clair Renard

Johanna S:t Clair Renard är en av Årets alumner 2017. Här får du veta mer om hennes karriärresa från student på Mittuniversitetet till marknadschef på Humana assistans.

Oktober: Joakim Dyfvermark

Joachim Dyfvermark är en av årets alumner 2017. Här får du veta mer om hans karriärresa från student på Mittuniversitetet till journalist på Uppdrag granskning på SVT.

September: Malin Burman

Malin Burman pluggade Risk- och krishanteringsprogrammet på Mittuniversitetet i Östersund. Idag jobbar hon med att driva det konsultföretag hon startade redan under studierna. Läs om Malins spännande resa.

Juni: Sindre Klepp

Från att plugga Industridesign på Mittuniversitetet i Sundsvall till att idag vara designchef på Sunski i San Franscisco. Läs om Sindres spännande karriärresa.

Maj: Mikael Frisk

I maj möter vi Mikael Frisk, alumn från Industridesign på Mittuniversitetet i Sundsvall.

Malin Andersson

April: Malin Andersson

I april möter vi Malin Andersson som pluggade till en fil kand i psykologi i slutet av 90-talet. Efter några år i arbetslivet återvände Malin till oss och utbildade sig till socionom.

Månadens alumn mars 2017

Mars: Fredrik Hammargården

I mars möter vi Fredrik Hammargården. Fredrik började ekonomprogrammet i Sundsvall, men hade så många idéer som han ville förverkliga att studierna fick ett hastigt slut. För Fredrik var Miun Innovation en språngbräda till arbetslivet och idag fyra år senare har han startat och drivit fyra företag, samt provat på oräkneliga andra projekt och idéer på vägen.

Februari: Anna Ottosson Blixth

I februari möter vi ekonomalumnen Anna Ottosson Blixth. Parallellt med att Anna tävlade för alpina landslaget, utbildade hon sig till ekonom vid Mittuniversitetet. För er som är nyfikna på att höra mer om Annas erfarenheter så kommer hon att hålla en frukostföreläsning på Campus Östersund i samband med Framtidsmässan 1 mars.

Månadens alumn januari2017

Januari: Märit Andersson

Möt Märit Andersson, alumn från Turismprogrammet vars resa gick från Östersund via Björkliden och cateringbranschen till Mornington Hotel Group.