Månadens alumn 2017

Spara favorit 7 jun juni 2017

Maj: Mikael Frisk

I maj möter vi Mikael Frisk, alumn från Industridesign på Mittuniversitetet i Sundsvall.

Malin Andersson

April: Malin Andersson

I april möter vi Malin Andersson som pluggade till en fil kand i psykologi i slutet av 90-talet. Efter några år i arbetslivet återvände Malin till oss och utbildade sig till socionom.

Månadens alumn mars 2017

Mars: Fredrik Hammargården

I mars möter vi Fredrik Hammargården. Fredrik började ekonomprogrammet i Sundsvall, men hade så många idéer som han ville förverkliga att studierna fick ett hastigt slut. För Fredrik var Miun Innovation en språngbräda till arbetslivet och idag fyra år senare har han startat och drivit fyra företag, samt provat på oräkneliga andra projekt och idéer på vägen.

Februari: Anna Ottosson Blixth

I februari möter vi ekonomalumnen Anna Ottosson Blixth. Parallellt med att Anna tävlade för alpina landslaget, utbildade hon sig till ekonom vid Mittuniversitetet. För er som är nyfikna på att höra mer om Annas erfarenheter så kommer hon att hålla en frukostföreläsning på Campus Östersund i samband med Framtidsmässan 1 mars.

Månadens alumn januari2017

Januari: Märit Andersson

Möt Märit Andersson, alumn från Turismprogrammet vars resa gick från Östersund via Björkliden och cateringbranschen till Mornington Hotel Group.