Händelsen har löpt ut

Crash Course i idéutveckling

Spara favorit

På tre timmar går vi igenom några av världens främsta verktyg för att utveckla och sälja in affärsidéer och affärsmodeller, både för dig som nybörjare och för dig som behöver en nystart eller uppdatering.

Under detta pass så får du en introduktion till affärsutvecklingsverktygen NABC och Business Modell Canvas och får börja jobba med din idé på allvar.

När en produktidé eller tjänsteidé ska beskrivas för andra kan det vara svårt att sätta rätt ord och förklara värdet och erbjudandet på kort tid. På Stanford Research Institute i Silicon Valley har man utvecklat arbetsverktyget NABC som hjälper dig att ta fram de mest grundläggande parametrarna som bygger värde i din idé och som hjälper dig att enkelt och säljande beskriva din idé för någon annan. 

Vi kommer också att göra en snabbdykning i Business Modell Canvas som används för att utveckla affärsmodeller. För att få en helhet på affärsidén är det viktigt att lyfta alla led och potentiella samarbetspartner man behöver för att lyckas. Business Modell Canvas ger en visuell bild på din framtida verksamhet.

För att lyckas måste man våga prova att sätta sina idéer på papper, så varmt välkommen på Crash Course där din framtida resa kanske tar sin start!

VÄLKOMMEN!

TID: Torsdag 2a oktober klockan 17.00 – 20.00
PLATS: Campus Östersund, Hus U, MIUN Innovation
ANMÄLAN: Ingen föranmälan behövs

För mer information kontakta: Rosmari Hagström, 076-796 89 05

 

1 januari