Händelsen har löpt ut

Frukostklubben - Om att våga satsa och sticka ut

Spara favorit
Fotograf: Dennis Bjerkhög

Skateboardproffset, smyckesdesignern och författaren Sarah Thorén berättar om att våga satsa och sticka ut från mängden. Dessutom kommer även kreatören och entreprenören Emma Ruzicka, en av grundarna av Stitch N Stones och berättar om deras hållbara livsstilsvarumärke och hur man lyckas med branding.

Sarah kan lätt bli ihopmixad med ”superwoman”. Hon styr upp nya saker hela tiden och är grym på allt hon tar sig för. När hon var endast sjutton år blev hon nominerad till Sveriges bästa skateboardåkande tjej på Svenska skateboardgalan. Hon är grundare av You Skate Girl Uppsala där hon har arrangerat camps/workshops och fått 100-tals brudar att stå på brädan. Hon har startat ett eget smyckesföretag vid namn Unibrow och har en bakgrund som slagverkare i SKA-bandet SKAnsen. Sarah har tidigare varit bosatt i Åre och arbetat som fotoassistent åt en av världens främsta actionsport-fotografer.

Nu är Sarah och nätverket No Limit hög aktuell med boken; Skateboard inte bara för tjejer. Som hon tillsammans med No Limit just nu har en releasefest runt om i Sverige. Mitt i hennes fullspäckade schema, tv och radio intervjuer har vi turen att få henne hit till Mittuniversitetet. Hon kommer och berättar om sin resa om hur man ska våga satsa och sticka ut! Kom och bli peppad du med samtidigt som du käkar go frulle. Allt är dessutom gratis!

Och om inte det skulle vara nog kommer även Emma Ruzicka från Stitch N Stones, ett Årebaserat företag som Emma Ruzicka och Anna Nilsson startade upp 2010. De lägger stor vikt på att jobba med hållbarhet och bygger unika produkter där kunden själv får vara med i produktutvecklingen.   

Hör Emma bland annat berätta om hur de omvandlade sitt projekt på Mittuniversitetets SKARP utbildning till ett livsstilvarumärke och hur de idag jobbar med branding och fått årets Idoler på TV4 att bära deras mössor och kepsar.

Det kommer bjudas på skön stämning och gött häng, så helt klart en frukost som du inte bör missa!

Var: Mittuniversitetet Hus U
När: Torsdagen den 23e oktober kl 08.15 - 09.30
Anmälan: Anmäl dig här. OBS! begränsat antal platser

 VÄLKOMMEN!

Sandra, Jenny och Rosmari, Innovationsrådgivare MIUN Innovation

Stitch N Stones

1 januari