Händelsen har löpt ut

Den entreprenöriella revolutionen - Framtid, trender och förändring

Spara favorit

Gustaf Josefsson, en av Sveriges mest färgsprakande entreprenörer och föreläsare, kommer till Mittuniversitetet för att prata om trender, vetenskap och teknik kopplat till djupa frågor om mänskligheten och dess framtid. Han är tidigare ordförande för nätverket Young Entrepreneurs of Sweden, YEoS. Nu aktuell med bland annat 3D-printshopen och co-workingplacet Makerspark i Stockholm. 

140 000 nya websajter lanseras varje dag. Nya prylar, nya appar, nya data och nya arbetsmetoder - hur skall man veta på man skall lägga sin tid? Vi försöker planera för framtiden, men i en allt mer föränderlig värld vet vi mindre om mindre om hur morgondagen ser ut. Det är dags att ge upp planerandet och lära sig att experimentera. Istället för kika i kristallkulan och skriva en 10-årsplan, så behöver du göra förändring till en del av din vardag.

Välkommen till en tankeväckande och känsloladdad föreläsning med rötter i teknik och entreprenörskap, som förmedlar lärdomar om personlig utveckling och organisationsteori.

Föreläsningen är en fristående del av 3-dagarskonferensen Aloka14Lyssna som arrangeras av Mittuniversitetet. 

Anmälan: Här anmäler du dig, dock senast 4 november. Max 50 platser.

Varmt välkomna!
Rosmari, Jenny och Sandra, innovationsrådgivare på MIUN Innovation

1 januari