Händelsen har löpt ut

Inspirationsföreläsning med Prins Daniels Fellowship

Spara favorit

Kom och inspireras av Prins Daniel och drivna entreprenörer som Filip Tysander, klockentreprenören bakom Daniel Wellington, Sofie Stenmark grundaren av frozen youhurt-succén Yollibox, och Gustav Paringer, utsedd till Årets Gasell med brandskyddsföretaget Aptum.

Med hjälp av entreprenören och inspiratören Leo Razzak kommer de hålla inspirerande samtal om utbildning, framtidstro, entreprenörskap och om att våga.

På scenen intervjuas även Emelie Lundqvist och Magnus Sellberg, student vid Mittuniversitetet, om deras entreprenörsresa. Tillsammans driver de företaget Rent-a-plagg.

Tid: Torsdagen den 21 maj klockan 14.15-15.45
Plats: Mittuniversitetet campus Östersund, sal F229
Anmälan: Det är nu fullbokat på föreläsningen, men sitter du själv med en idé eller har tankar kring företagande så har du möjlighet att som en av 30 studenter vid Mittuniversitetet få sitta ner och diskutera och bolla tillsammans med Prins Daniel och de andra entreprenörerna i direkt anslutning till föreläsningen. Mer info och anmälan här.

Hjärtligt välkomna!

Projektet Prins Daniels Fellowship drivs av den Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien,IVA.

1 januari

Pratstund med Prins Daniels Fellowship?

Har du en idé eller tankar kring företagande?

Ta chansen att som en av 30 studenter vid Mittuniversitetet diskutera och bolla tillsammans med Prins Daniel och de andra entreprenörerna i direkt anslutning till föreläsningen med Prins Daniels Fellowship den 21 maj.

Mer info och anmälan, 
www.miun.se/rundabordsamtal.