Händelsen har löpt ut

Idèverkstad för framtidens studiemiljö

Spara favorit
Välkommen att delta i en kreativ workshop där DU som student har möjlighet att påverka utifrån dina kunskaper!

Torsdagen den 24 september arrangeras för första gången en idéverkstad där studenter vid Mittuniversitetet samlas för att forma kreativa idéer och lösningar på en samhällsrelevant frågeställning.

Torsdagen den 24 september arrangeras för första gången en idéverkstad där studenter vid Mittuniversitetet samlas för att forma kreativa idéer och lösningar på en samhällsrelevant frågeställning. Denna omgång är frågeställningen; hur ser framtidens attraktiva studiemiljö ut med hållbarhet i fokus? Studenter arbetar i tvärvetenskapliga team i en öppen innovationsprocess där särskilt inbjudna intressenter och allmänheten bjuds in att bidra och inspirera. Kreera, agera, realisera är ledord under dagen.

Mittuniversitetet vill även öppna upp dörrarna för allmänheten, där du är varmt välkommen att komma och delta hela eller delar av dagen och vara med och påverka! Du kan delta från kl. 09.30 – 16.30. kl. 15.30 sker alla gruppers presentationer i form av en utställning.  

Det bjuds på kaffe och kaka under dagen.

Detta är en del av Sustainable September - månaden då vi tillsammans uppmuntrar, hyllar och belyser hållbarhet i vår region! Ett initiativ av Studentkåren i Östersund.

Tid: torsdag 24 september kl. 08.15 – 16.30,
Plats: Mittuniversitetet, Campus Östersund, Hus G, Ljushallen

Aktiviteten arrangeras av MIUN Innovation, Region Jämtland Härjedalen, Studentkåren Östersund samt delfinanseriades av Östersunds kommun

Kontaktperson
Sandra Jonsson, Innovationsrådgivare Miun Innovation, Mittuniversitetet
sandra.jonsson@miun.se

 

1 januari