Nätverkskonferens för karriär och alumn 2014

Spara favorit 5 jun juni 2014

Mittuniversitetetet hälsar välkomna till Östersund den 4-6 november 2014 för en nätverkskonferens om karriär- och alumnfrågor!

Träffen startar tisdag den 4 november klockan med Karriärfrågor. På kvällen blir det middag med aktivitet. På onsdagen avslutas Karriär med en mjuk övergång till Alumni. Onsdagen börjar med ett tal av Mittuniversitetets rektor och fortsätter sedan med Karriärfrågor fram till lunch då tar Alumndelen vid. Tanken är att samköra Karriär och Alumni för gemensamma beröringspunkter, där tonvikten ligger på Karriär från början för att senare övergå till Alumni. Alumni kör sedan på under eftermiddagen. Även onsdag kväll blir det middag med aktivitet. Torsdag är det Alumnifrågor. Det går att anmäla sig till samtliga tre dagar eller välja två, antingen de två karriärdagarna eller de två alumndagarna. Fullständigt program kommer under augusti månad!

Preliminärt program

11.00 Registrering

11.30 -12.30 Lunch

Gemensam middag

9.00 Rektor Anders Söderholm hälsar välkommen

ca 16.00 Dagen avslutas

Gemensam middag

9.00 Start av dagen

12.30 Avslutning och lunch

Vi kommer se till att styra upp ett ställe att träffas och samtala även på måndag kväll för er som kommer kvällen innan och vill finna er väl tillrätta direkt!

Boende finns på Scandic Östersund City 4-6 november (Tel: 063-57 57 00).

Priset per enkelrum är 865kr/natt ink. frukost och för dubbelrum (2 pers) 962 kr/natt ink. frukost
Uppge "aloka14" för bokning till detta pris. Gör er bokning via telefon! Ni som vet att ni kommer får gärna gå in och boka så fort som möjligt! Det är en stor grupp till som vill bo där, men eftersom jag bokade först har vi fortfarande kvar våra rum. Möjlighet att ta en natt extra (före eller efter) till samma pris finns.

Anmälan kommer upp så fort som möjligt! Har du frågor kontakta oss på arbetsliv@miun.se eller ring oss på:

Pernilla: 070-6570576

Lars: 070-2701145