SKA i klassrummet

Spara favorit

Regionalt utvecklingsnätverk, RUN erbjuder dig som är lärare eller lärarstuderande en föreläsning om systematiskt kvalitetsarbete – med fokus på analys

Systematiskt kvalitetsarbete är av högsta prioritet inom hela utbildningssystemet. Huvudmän, förskole- och skolenheter ska systematiskt och kontinuerligt följa upp verksamheten, analysera resultat i förhållande till målen och utifrån det planera och utveckla utbildningen.
Hur går det till? Hur kan jag som lärare bidra till verksamhetens systematiska kvalitetsarbete och hur kan man jobba med analys? Det är några frågor vi söker svar på i den här föreläsningen.

Föreläsningen är kostnadsfri och det bjuds på fika!

Var: Campus Sundsvall, Fälldinsalen (N109)
När: Tisdag 4 september
Tid: 18.30-20.30

Live-sändning

Föreläsningen kommer att streamas med möjlighet att följa föreläsningen live via sin egen dator. Föreläsningen spelas även in och kommer att finnas tillgänlig efteråt.
Mer information och länk till föreläsningen kommer att synliggöras på denna sida. För säkerhetsskull vill vi att du anmäler dig, se nedan, så vi har möjlighet att nå alla om så behövs.

Anmälan

Anmäl dig via anmälningsformuläret på denna sida. Kontrollera att det står "Tack för din anmälan" i rutan efter att du klickat på "Skicka" och att du får ett mejl med bekräftelse på din anmälan, annars har inte anmälan gått igenom.
Sista anmälningsdag är 27 augusti.

4 september 18:30 - 20:30 Sundsvall

Vid frågor kontakta: