Didaktiskt seminarium för VFU-handledare

Spara favorit Lägg till i din kalender

Så här gör du för att lägga till händelsen i din kalender

Windows

Cupcake ipsum dolor. Sit amet oat cake. Gummi bears tiramisu lollipop pie tootsie roll sesame snaps bonbon apple pie. Lemon drops jelly beans biscuit ice cream pastry.

Apple

Android

Lägg till i kalender

Varmt välkommen till ett didaktiskt seminarium med fokus på ”Digitalisering i klassrummet”

Syfte

Syftet med de didaktiska seminarierna är att erbjuda kompetensutveckling och kompetensväxling till VFU-handledare i mittregionens skolor och förskolor samt lärare på lärarutbildningen, genom att dessa grupper får mötas kring olika didaktiska frågor.

Målgrupp

Detta didaktiska seminarium vänder sig till aktiva VFU-handledare inom grundskolan i Västernorrland och Hälsingland samt kurslärare på lärarutbildningen.

Kostnad

Seminariedagen är kostnadsfri och vi bjuder på fika och enklare lunch. Eventuella allergier meddelas i anmälan.

Annika Svensson
Koordinator, Regionalt utvecklingsnätverk, RUN