Här hittar du program samt presentationer från RUN-riksdag 2021, 4-5 mars. Nästa RUN-riksdag går av stapeln 3-4 mars 2022.

Distansstudier

Det Regionala utvecklingsnätverkets (RUN) högsta beslutande organ är RUN-riksdagsmötet som genomförs i februari/mars varje år i samband med en två-dagars konferens. Som tradition brukar konferensen arrangeras på hotell Södra Berget i Sundsvall men denna gång kommer både RUN-riksdagsmötet och konferensen ges digitalt. 

Temat för konferensen är Framtidens skola – ett kapacitetsbyggande i samverkan. Som keynote speaker medverkar bl a Elisabet Nihlfors, professor i pedagogik med inriktning ledarskap vid Uppsala universitet och ständig sekreterare i ULF:s Nationella Samordningsgrupp. Elisabet kommer i sin föreläsning att fokusera på ledarskap för att bygga kapacitet och professionellt kapital i och för framtidens förskola och skola. 

RUN-riksdagen vänder sig till skolpolitiker, skolhuvudmän, skolchefer, verksamhetschefer, rektorer och verksamhetsutvecklare samt till verksamma inom Mittuniversitetets lärarutbildning.

 

Datum: 4-5 mars, 2021

Tid: torsdag 4 mars klockan 13.00 till fredag 5 mars klockan 12.15 

Plats: digitalt (länk skickas ut ca en vecka innan konferensen)

 

Program

Keynote speakers

Parallella seminarier

Presentationer RUN-riksdag 2021

 

 

Kontakt

Margareta Sandin

Handläggare|Administrative Officer

010-1428076

Åsa Bång

Koordinator|Coordinator

010-1428207