Årets alumner vid Mittuniversitetet är utsedda

Spara favorit 3 okt oktober 2017
Årets alumner 2017 - Johanna S:t Clair Renard och Joachim Dyfvermark.

Varje år utses en man och en kvinna till Årets alumn vid Mittuniversitetet. Vi är stolta över att meddela att Årets alumner 2017 är Johanna S:t Clair Renard, marknadschef på Humana assistans och Joachim Dyfvermark, reporter på SVT:s Uppdrag granskning.

Johanna och Joachim är tidigare studenter från Mittuniversitetet och är båda goda ambassadörer för universitetet genom spännande och framgångsrika karriärer där båda kombinerar sin nyfikenhet med vilja att göra nytta.

Årets alumn Joachim firas på Mittuniversitetet i Sundsvall den 13 oktober kl. 10-12. Årets alumn Johanna firas på Mittuniversitetet i Östersund våren 2018.

Läs mer och anmäl dig här till firandet! 

 

Vinnarmotiveringar:

Joachim är en god ambassadör för Mittuniversitetet genom att vara en inspirationskälla i och med sin fantastiska yrkesresa och att genom ett personligt förhållningssätt kombinera sitt yrke med sin nyfikenhet och viljan att göra nytta.

Johannas nyfikenhet och att hon lever efter devisen att alltid säga ja till nya äventyr är ett bevis på att man kan få en framgångsrik karriär kombinerat med stora ideella engagemang. Med sina flertal internationella representationer för svensk idrott, sina insatser inom ideell sektor och sina erkända ledarförmågor är hon en förebild för många och en god ambassadör för Mittuniversitetet.


Relaterade sidor:

Tillbaka till toppen
Stäng meny
Favoriter /globalnavigation/closemenu