Två studentlag från Mittuniversitetet tävlar i CRE8 the Future den 26/10

Spara favorit 25 okt oktober 2017
Lag LLJMD bestående av Linn Lindelöw, Louise Dahl, Jakob Viking, Marcus Jungstål, Dan Kindstrand.

Den 26 oktober anordnas studenttävlingen CRE8 the Future på Jernkontoret i Stockholm och Mittuniversitetet har två lag som är med och tävlar om att vinna Framtidsstipendiet på 400 000 kronor.

CRE8 the Future är en kreativitetestävling där studentlagen får ett verkligt företagscase att lösa. Lagen får under ett par timmar arbeta fram en lösning som de sedan pitchar för en jury, och det är sedan juryn som utser ett vinnande lag.

Från Mittuniversitetet deltar lagen Sundsvalls Stolthet bestående av Annabel Aroka, Ayad Shaif, Casper Jansson, Josephine Frans och Isa Svahn, och LLJMD bestående av Linn Lindelöw, Louise Dahl, Jakob Viking, Marcus Jungstål och Dan Kindstrand. Konkurrensen att komma med i tävlingen var stor och utav 26 ansökande lag är Mittuniversitetets lag två av totalt elva tävlande lag.

Vi önskar våra studenter stort lycka till!

För mer information om de tävlande lagen kontakta:

Sundsvalls Stolthet från Mittuniversitetet
Kontaktperson: Ayad Shaif.
Mobil: 076 9335555. E-post: ayad.shaif@gmail.com

LLJMD från Mittuniversitet och Linköpings Universitet
Kontaktperson: Louise Dahl.
Mobil: 073 8111761. E-post: 95.dahl.louise@gmail.com

För mer information om tävlingen CRE8 the Future klicka här.

Lag Sundsvalls Stoltheter består av Annabel Aroka, Ayad Shaif, Casper Jansson, Josephine Frans och Isa Svahn

Tillabaka till toppen