Glatt besked för sjuksköterskeprogrammet

Spara favorit 29 jun juni 2018

När Vårdförbundet redovisar sin årliga VFU-rapport placerar sig Mittuniversitetet i topp bland lärosätena.

Det är tredje året i följd som Vårdförbundets studentmedlemmar får tycka till om sina verksamhetsförlagda utbildningar. I en artikel i Tidningen VårdFokus berättar förbundet om resultaten i årets undersökning, där Mittuniversitetet placerar sig i topp följt av högskolorna i Halmstad och Blekinge,

– Det är så klart ett väldigt glädjande besked. VFUn utgör en betydande del av utbildningen varför det är viktigt att den upplevs som givande och väl fungerande. Vi jobbar ständigt för att säkerställa kvalitén och upplever att vi har ett mycket gott samarbete i såväl Västernorrland som Jämtland, säger Kerstin Björkman-Randström, avdelningschef för Avdelningen för omvårdnad.

Tillbaka till toppen