Bygget sprider sig i hus P

Spara favorit 15 jun juni 2017

Nu har byggnationen av labbets entré påbörjats i ljushallen. Inne i labblokalen börjar innergolven och väggarna ta form.

I RCR Lab är väggarna nu spacklade och förberedda för målning.

Konstruktionen som innergolvet ska vila på är på plats i halva labbet.

Stora plastskruvar fästs i golvet och förstärks med stål. Skruvarna gör att konstruktionen går att justera om underlaget är ojämnt. Ovanpå konstruktionen läggs innergolvet. Dessutom dras nu kabel för internet i lokalen.

I ljushallen i hus P har man nu rest en byggställning för att kunna skapa en entré till RCR Lab. Man kommer att nå labbet via en spiraltrappa i det bortre hörnet, via den övre rampen som skymtar i bild. Men först måste rampen sänkas till våningsplanets golvnivå.

 

Tillabaka till toppen
Stäng meny
Favoriter /globalnavigation/closemenu