SAAM

TACK!

SAAM, Studentkåren i Sundsvall

Studentkåren i Sundsvall vill rikta ett stort och innerligt TACK till utställande företag och besökare vid årets Arbetsmarknadsmässa.

Håll utkik för mer information inför nästa års mässa! 

Studenter

Är du i början av din utbildning och inte riktigt vet vad du ska bli när du blir färdig? SAAM erbjuder ett brett utbud av företag så ta chansen att få inspiration inför framtiden!

Är du i mitten av din utbildning så är SAAM ett perfekt tillfälle att träffa de företag och organisationer som verkar intressanta för sommarjobb, exjobb och framtida anställning. Låt dig inspireras inför val av inriktning på din utbildning och få tips om användbara kurser till framtiden.

I slutet av din utbildning kan SAAM bli en trampolin ut i arbetslivet så kom förberedd! Våga tänka utanför boxen, kanske är ditt drömföretag något helt annat än du först trodde – vilken väg vill du gå?!

 

Utställare

Vi erbjuder en unik möjlighet där ni som företag får möta framtidens arbetskraft och erbjuda en introduktion till och förberedelser inför arbetslivet. Ni får chansen att träffa studenter inom en mängd olika utbildningar och ni får tillfälle att marknadsföra er som blivande arbetsgivare. Information om Mittuniversitetets utbildningar finner ni här: https://www.miun.se/utbildning/Program/

I mässpriset ingår för två personer:
monterplats med 1 st ståbord och eluttag, wi-fi
föreläsning och lunch
frukt och kaffe
aftermäss-mingel
möjlighet att marknadsföra er via www.saam.se

Om SAAM och SKS

Sundsvalls Akademiska ArbetsmarknadsMässa startade redan 1986 och arrangeras av Studentkåren i Sundsvall. Visionen för SAAM är en levande, bubblande mässa där glädje och nyfikenhet präglar dagen i en miljö som inbjuder till givande och dynamiska möten!

Årets mässa äger rum i Grönborgs stora ljusgård där både utställande företag och besökande studenter kan mingla runt i en avslappnad och  inspirerande miljö.

Studentkåren är studenternas intresseorganisation och arbetar med att påverka universitetet, kommun och stat för att sundsvallsstudenternas intressen ska tas tillvara.