Nu hjälps vi åt att minska smittspridningen

Tis 24 nov 09:25

Smittspridningen ökar i landet, därför har nu också de allmänna råden skärpts. Rekommendationerna innebär att vi begränsar närvaron på campus ytterligare. All undervisning och examinationer ska därför ske digitalt om inte fysisk närvaro på campus är absolut nödvändig.

Campus
Campus kommer fortfarande att hållas öppet, men alla studenter rekommenderas att jobba hemifrån i så stor utsträckning som möjligt. Biblioteket är öppet som vanligt tills vidare, men var beredd på att öppettiderna kan komma att ändras med kort varsel. Håll dig uppdaterad via miun.se/biblioteket.

Servicecenter i Sundsvall och Östersund nås som vanligt via mail kontakt@miun.se och telefon 010-142 8000 måndag till fredag kl 08:00-16:00.

Från och med 30:e november kommer besöksdiskarna att hålla öppen mellan kl.10:00-13:00 och under övriga kontorstider (8-10 och 13-16) erbjuder vi tidsbokade besök. För tidbokning kontakta oss på 010-142 87 00. Välj dock att mejla eller ringa i första hand.

Praktik, examensarbete, VFU, etc
Om du ska genomföra en extern praktik eller liknande behöver du stämma av med din praktikplats/värdorganisation om praktiken är möjlig att genomföra. Kontakta din lärare om du har frågor kring detta.

Din kurs/program
Vissa frågor som rör din kurs eller ditt program behöver du vända dig till din lärare eller programansvariga för att få svar på. Det gäller till exempel examinationer, eventuell campusförlagd undervisning och liknande.

Studentkåren
Studentkårerna i Sundsvall och Östersund bevakar studenternas intressen och deltar i utformningen av beslut i frågor relaterade till corona. Ta gärna kontakt med dem om du har synpunkter eller förslag.

Det viktigaste att hålla koll på
• Du får information från din lärare som rör din undervisning på den kurs du läser.
• Är du anmäld till en tenta får du information om vad som gäller från din lärare.
• Studera hemma i så stor utsträckning som möjligt.
• Håll dig informerad! Du hittar mer information på vår corona-sida miun.se/student/corona