Från internationell student till yrkesverksam: Min svenska resa

Tor 03 jun 11:57

Välkommen till ett lunchseminarium 8 juni med Bram van der Kraan, månadens alumn. Bram växte upp i Nederländerna och kom till Mittuniversitetet i Östersund som utbytesstudent. Han bestämde sig för att förlänga sina studier och avslutade med en masterexamen i ekoteknik och hållbar utveckling.

En nederländsk student i brun jacka som tar en selfie med höga berg och blå himmel i bakgrunden.

Bram kommer att dela med sig av sina erfarenheter från att komma hit som internationell student. Han berättar om steget från student till yrkesarbetande och vikten av att lära sig det svenska språket på vägen. Bram kommer också att dela med sig av sina bästa tips om hur man närmar sig arbetsmarknaden som nyutexaminerad.

Tid: 8 juni kl 12.00–13.00

Plats: Zoom