Öppna salar och stängda dörrar – det här gäller på campus

Tis 21 sep 2021 10:15

Steg för steg har livet börjat återgå till det ”normala”. För dig som pluggar hos oss innebär det att föreläsningar och andra aktiviteter återigen börjar äga rum fysiskt på campus. Men inte fullt ut, inte än i alla fall.

Studentbilder

Under höstterminen kommer växelvisa studier, på plats och digitalt, att ske enligt det schema du har fått från din program- eller kursansvariga, som också håller dig uppdaterad under resten av hösten om eventuella förändringar under läsperiod 2.

Kom ihåg ditt passerkort

Entrédörrarna till Hus G i Östersund och Hus N i Sundsvall är olåsta så att det är lätt att komma åt servicecenter, biblioteket och restaurang. Övriga hus på båda campusorterna kommer dock att hållas låsta. Du som är student tar dig in med hjälp av ditt personliga passerkort, som du beställer i Servicecenter. Dörrarna till salar och andra lokaler i husen är däremot olåsta. Detta för att undvika trängsel vid in- och utpassering.

Välkommen tillbaka!

Från och med den 29 september kommer också avståndsmarkeringar och avspärrningar att plockas bort, i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer och efter samrådan mellan Mittuniversitetets coronagrupp och elevkårerna.

Så varmt välkommen till campus, men kom ihåg att du även i fortsättningen ska undvika trängsel, tvätta händerna och stanna hemma om du är sjuk.

Sidan uppdaterades 2021-10-05