Välkommen till oss! Du har en spännande tid framför dig! I dessa pandemitider kommer insparksperioden se lite annorlunda ut med digital välkomstfilm och en anpassade insparksaktiviteter.

Insparken är ett bra sätt att lära känna universitetet, dina klasskompisar, andra studenter och att helt enkelt komma in i livet som student. Ett universitet med äkta gemenskap, det brukar våra studenter säga om oss. Både om du flyttat långt hemifrån, eller kommer från regionen, får du snabbt många nya vänner under insparksperioden.

Förändringar med anledning av corona/covid-19

Höstterminen 2021 påverkas fortfarande i hög grad av coronapandemin. Vi kommer inte att kunna erbjuda dig som ny student ett fysiskt informationstillfälle på campus, men vid terminsstart kommer du att kunna se en och annat smått och gott på vår sida för nya studenter

Till antagen-sidan

Studentkårerna arrangerar introduktionsaktiviteter på våra campusorter. Även dessa aktiviteter påverkas av corona/covid-19. De kommer att anpassas efter aktuella restriktioner. Håll dig uppdaterad om studentkårernas aktiviteter via deras hemsidor och sociala kanaler.

Till studentkårerna