Välkommen till Mittuniversitetet!

Välkommen till introduktionspasset! Det är inte en föreläsning utan en film som hälsar dig som ny student välkommen till oss! Det finns dessutom ett schema för olika aktiviteter på Instagram under veckan!

Film för att välkomna alla nya studenter
International student? Welcome! The film is in Swedish with an English subtitle. Välkommen till oss på Mittuniversitetet! Träffa några av våra studenter, vår rektor Anders och studentkårerna!

Välkommen till oss! Du har en spännande tid framför dig! I dessa pandemitider kommer insparksperioden se lite annorlunda ut med digital välkomstfilm och anpassade insparksaktiviteter.

Vad händer under terminstartsveckan på Instagram?

Länk till Instagram

Tisdag 31 augusti kl. 12.00

Vad kan man göra i Sundsvall? Bästa tips till dig som student
Livesändning med Visit Sundsvall

Onsdag 1 september kl. 12.00

Vad är och gör studentkåren i Sundsvall?
Livesändning med ordförande Felicia Dyberg 

Torsdag 2 september kl. 12.00

Vad är och gör studentkåren i Östersund?
Livesändning med ordförande Emanuel Magnusson

Fredag 3 september kl. 13.00 (OBS ny tid, tidigare kl. 15)

Vad kan man göra i Östersund? Bästa tips till dig som student
Livesändning med Destination Östersund

Förändringar med anledning av corona/covid-19

Höstterminen 2021 påverkas fortfarande i hög grad av coronapandemin. Vi kommer inte att kunna erbjuda dig som ny student ett fysiskt informationstillfälle på campus, men vid terminsstart kommer du att kunna se en och annat smått och gott på vår checklista för nya studenter.

Till checklistan ny student

Insparken

Insparken är ett bra sätt att lära känna universitetet, dina klasskompisar, andra studenter och att helt enkelt komma in i livet som student. Ett universitet med äkta gemenskap, det brukar våra studenter säga om oss. Både om du flyttat långt hemifrån, eller kommer från regionen, får du snabbt många nya vänner under insparksperioden.

Studentkårerna arrangerar introduktionsaktiviteter på våra campusorter. Även dessa aktiviteter påverkas av corona/covid-19. De kommer att anpassas efter aktuella restriktioner. Håll dig uppdaterad om studentkårernas aktiviteter via deras hemsidor och sociala kanaler.

Till studentkårerna

Tips till dig som ny student