Företagsekonomi GR (A), Ekonomistyrning, 7,5 hp

VÄLKOMMEN TILL MITTUNIVERSITETET

Eventuella förändringar med anledning av Covid-19
Mittuniversitetets utbildningar är planerade utifrån rådande läge och rekommendationer från våra myndigheter. Eventuella förändringar i exempelvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer kan innebära förändringar i utbildningarnas upplägg och planering. Håll dig uppdaterad om läget genom att läsa ditt välkomstbrev igen inför kursstarten. Läs mer om Mittuniversitetets arbete med anledning av coronaviruset och Covid-19 på www.miun.se/corona.

Hej!
Varmt välkommen till kursen Företagsekonomi GR (A), Ekonomistyrning, 7,5 hp och som student vid Mittuniversitetet.

Jag som är ansvarig lärare på kursen heter Ziaeddin Mansouri, och jag hälsar dig även välkommen till Campus Östersund. När detta skrivs är det fortfarande oklart hur corona-situationen kommer att påverka undervisningen i höst. Vi hoppas på, och planerar för, undervisning på campus, men vi har beredskap att ge kursen på distans i stället, OM det behövs. I så fall ger vi besked innan kursstart.

  • Kurskod: FÖ092G
  • Anmälningskod: L4741
  • Ort: Östersund
  • Studieform: Campus
  • Studiefart: 100%
  • Kursperiod: 2020-10-05 - 2020-11-08

Kursintroduktion samt första föreläsningen kommer att äga rum kl 10.15-12.00 på tisdag 6 oktober 2020. När detta skrivs är det ännu inte klart vilken sal som gäller, men se schemat, som du hittar på Miuns hemsida, innan kursstart.

Schema
Fyra veckor innan kursstart når du ditt schema genom www.miun.se/schemasok. Observera att schemat uppdateras fram till kursstart och förändringar kan vid undantagsfall inträffa även efter starten.

Kursinformation

Kursen består av ett antal föreläsningar och seminarier. Seminarierna har obligatorisk närvaro, och i samband med dessa ska även inlämningsuppgifter lämnas in. Kursen avslutas med en individuell, skriftlig salstentamen. För godkänt betyg på kursen krävs seminariedeltagande, samt att inlämningsuppgifter och tentamen slutförts med godkänt resultat.

Innan dina studier kan börja är det tre saker du måste göra
1. Skapa ett studentkonto (tidigast 30 dagar innan kursstart)
Läs mer om hur du skaffar ett studentkonto här

Du som läst vid Mittuniversitetet tidigare behöver inte skaffa ett nytt studentkonto utan använder samma inloggningsuppgifter som tidigare.
Har du glömt dina inloggningsuppgifter skapar du nya här.

2. Läs igenom aktuell kursplan
I kursplanen finns information om kurslitteratur och annat som styr genomförande för både lärare och studenter.

3. Registrera dig på dina kurser
Du ska själv registrera dig på de kurser du läser under terminen, detta gör du via https://www.miun.se/student/. Du kan registrera dig tidigast två arbetsdagar före kursstart.

Om du inte tänker gå utbildningen du är antagen eller reservplacerad till...
Vänligen gå in på www.antagning.se och lämna återbud. Det kan finnas sökande som står som reserv som vill ha din plats.

Studentinformation
Du hittar checklista för nya studenter, information om studentbostäder och Mittuniversitetets studenttjänster med mera på www.miun.se/antagen

Om du har intyg på en varaktig funktionsnedsättning
Då har du möjlighet att få pedagogiskt stöd, se länk: www.miun.se/funktionsnedsattning

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar får du mer än gärna höra av dig till oss via kontakt@miun.se eller på telefon 010-142 80 00 kl. 08.00–16.00.

Vi ser fram emot en lärorik höst tillsammans!

Vänliga hälsningar,
Ziaeddin Mansouri, huvudlärare på kursen

Ziaeddin.Mansouri@miun.se

Med vänlig hälsning
MittuniversitetetMarta Lindvert