VÄLKOMMEN TILL MITTUNIVERSITETET

Eventuella förändringar med anledning av Covid-19
Mittuniversitetets utbildningar är planerade utifrån rådande läge och rekommendationer från våra myndigheter. Eventuella förändringar i exempelvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer kan innebära förändringar i utbildningarnas upplägg och planering. Håll dig uppdaterad om läget genom att läsa ditt välkomstbrev igen inför kursstarten. Läs mer om Mittuniversitetets arbete med anledning av coronaviruset och Covid-19 på www.miun.se/corona.

Hej!
Varmt välkommen som student vid Mittuniversitetet och kursen Bild GR (A), Bild, 30 hp.

Hej

Vi ser fram emot att träffa er och få vara med på er resa under denna kurs. En kurs med färg och form, bilder och lim, spännande samtal och nya vänner.

Vi planerar för att inneveckorna. v 35, 40, 45 och 50 ska ske på skolan men men om läget förändras blir det undervisning via Zoom.

VÄLKOMNA

Jessica, Susanna och Lisette

  • Kurskod: BD010G
  • Anmälningskod: T2451
  • Ort: Sundsvall
  • Studieform: Distans
  • Studiefart: 100%
  • Kursperiod: 2021-08-30 - 2022-01-16

Vi kommer att ses på Mittuniversitetet MÅNDAG den 30 augusti kl 13.15 i D435.

Under intro kommer vi att presentera oss för varandra med en bild, så ta med en bild som du tycker representerar dig på något sätt.

Schema
Fyra veckor innan terminsstart når du ditt schema genom www.miun.se/schemasok. Observera att schemat uppdateras fram till terminsstarten och förändringar kan vid undantagsfall inträffa även efter terminsstart.

Kursinformation

Kursen är uppdelad i två delmoment, med två inneveckor/delmoment. Delmoment 1 är det inneveckor v 35, 40. Delmoment två är det v 45 och 50. Under inneveckorna kommer vi att ses på skolan, i bildsalen om inget annat sägs. Mellan inneveckorna arbetar ni med uppgifter, både enskilda och i grupp.

Du kommer att få mer information om innehållet i de olika delmomenten vid introduktionen.
Bildsalarna är även tillgängliga för er mellan inneveckorna.

Deltagarna kommer att variera under kursens gång. Det beroende på att detta är sista gången kurs ges och vi har bjudit in de studenter som gått kursen tidigare men inte blivit godkända. Några av de som erbjöds har tacka ja. I dagsläget är det inte helt tydligt hur mycket de kommer att delta. Vi arbetar med att planera detta, så att det blir tillfredsställande för alla.

Innan dina studier kan börja är det tre saker du måste göra
1. Skapa ett studentkonto (tidigast 30 dagar innan kursstart)
Läs mer om hur du skaffar ett studentkonto här

Du som läst vid Mittuniversitetet tidigare behöver inte skaffa ett nytt studentkonto utan använder samma inloggningsuppgifter som tidigare.
Glömt dina inloggningsuppgifter?.

2. Läs igenom aktuell kursplan
I kursplanen finns information om kurslitteratur och annat som styr genomförande för både lärare och studenter.

3. Registrera dig på dina kurser
Du ska själv registrera dig på de kurser du läser under terminen, detta gör du via https://www.miun.se/student/. Du kan registrera dig tidigast två arbetsdagar före kursstart.

Om du inte tänker gå utbildningen du är antagen eller reservplacerad till...
Vänligen gå in på www.antagning.se och lämna återbud. Det kan finnas sökande som står som reserv som vill ha din plats.

Studentinformation
Du hittar checklista för nya studenter, information om studentbostäder och Mittuniversitetets studenttjänster med mera på www.miun.se/antagen

Om du har intyg på en varaktig funktionsnedsättning
Då har du möjlighet att få pedagogiskt stöd, se länk: www.miun.se/funktionsnedsattning

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar får du mer än gärna höra av dig till oss via kontakt@miun.se eller på telefon 010-142 80 00 kl. 08.00–16.00.

Välkomna!

Med vänlig hälsning
MittuniversitetetLisette Boman
Lisette Boman
Kursansvarig