Medie- och kommunikationsvetenskap AV, Strategisk digital kommunikation, 15 hp

VÄLKOMMEN TILL MITTUNIVERSITETET

Eventuella förändringar med anledning av Covid-19
Mittuniversitetets utbildningar är planerade utifrån rådande läge och rekommendationer från våra myndigheter. Eventuella förändringar i exempelvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer kan innebära förändringar i utbildningarnas upplägg och planering. Håll dig uppdaterad om läget genom att läsa ditt välkomstbrev igen inför kursstarten. Läs mer om Mittuniversitetets arbete med anledning av coronaviruset och Covid-19 på www.miun.se/corona.

Hej!
Varmt välkommen som student vid Mittuniversitetet och kursen Medie- och kommunikationsvetenskap AV, Strategisk digital kommunikation, 15 hp.

Jag heter Solange Hamrin och är kursansvarig.

  • Kurskod: MK037A
  • Anmälningskod: I2681
  • Ort: Flexibel
  • Studieform: Distans
  • Studiefart: 50%
  • Kursperiod: 2021-08-30 - 2022-01-16

Information som du behöver för att komma igång med dina studier kommer att finnas på lärplattformen Moodle som du hittar här: https://www.miun.se/student/
Du kommer att få tillgång till kursen måndag den 30 augusti förutsatt att du har registrerat dig på kursen. Registrera dig kan du göra från och med torsdag den 26 augusti.

Kursinformation

Kursens ges helt på distans helt utan fysiska träffar men vi kommer att ha några liveföreläsningar. Vi gör allt vi kan för att boka dessa träffar senare på dagen. De är inte obligatoriska och vi kommer att spela in dem för att du även ska få tillgång till dem efteråt. Några föreläsningar kommer redan att vara inspelade när ni får tillgång till kurssidan i Moodle.

Schemalänk där du ser datum för inlämningar och liveföreläsningar: https://cloud.timeedit.net/miun/web/personal/ri1X50g76560YvQQ71Z9971Y0ZyQ002725Y69Q5.html

Från och med kursstart kommer nödvändig information som rör kursen att kommuniceras i Moodle. Vi kommer att lägga ut ett schema med datum för inlämningar och liveföreläsningar, och i övrig studerar du innehållet/delar av kursen som det passar dig. Som sagt, vad du måste förhålla dig till är vissa datum för inlämningsuppgifter och liveföreläsningarna om du planerar att delta i dem.

Aktuell litteratur för kursen står i kursplanen som du hittar på www.miun.se/kursplaner. För att hitta rätt kursplan skriver du in kurskoden MK037A i sökfältet. Mitt råd är att du införskaffar litteraturen i god tid innan kursstart. Alla vetenskapliga artiklar har du tillgång via Mittuniversitets bibliotek. Så snart du registrerar kommer du att ha rätt till att ladda ner artiklar och låna böcker via biblioteket. Här är en direkt länk https://www.miun.se/biblioteket/

Har du frågor om kursen, litteratur osv, kontakta mig, kursansvarig Solange Hamrin solange.hamrin@miun.se Har du frågor om registrering och andra administrativa saker, vänd dig till vår fakultetsahandläggare Kerstin Nyström kerstin.nystrom@miun.se

Innan dina studier kan börja är det tre saker du måste göra
1. Skapa ett studentkonto (tidigast 30 dagar innan kursstart)
Läs mer om hur du skaffar ett studentkonto här

Du som läst vid Mittuniversitetet tidigare behöver inte skaffa ett nytt studentkonto utan använder samma inloggningsuppgifter som tidigare.
Glömt dina inloggningsuppgifter?.

2. Läs igenom aktuell kursplan
I kursplanen finns information om kurslitteratur och annat som styr genomförande för både lärare och studenter.

3. Registrera dig på dina kurser
Du ska själv registrera dig på de kurser du läser under terminen, detta gör du via https://www.miun.se/student/. Du kan registrera dig tidigast två arbetsdagar före kursstart.

Om du inte tänker gå utbildningen du är antagen eller reservplacerad till...
Vänligen gå in på www.antagning.se och lämna återbud. Det kan finnas sökande som står som reserv som vill ha din plats.

Studentinformation
Du hittar checklista för nya studenter, information om studentbostäder och Mittuniversitetets studenttjänster med mera på www.miun.se/antagen

Om du har intyg på en varaktig funktionsnedsättning
Då har du möjlighet att få pedagogiskt stöd, se länk: www.miun.se/funktionsnedsattning

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar får du mer än gärna höra av dig till oss via kontakt@miun.se eller på telefon 010-142 80 00 kl. 08.00–16.00.

Hoppas att du ska trivas hos oss och finna kursen givande!

Med vänlig hälsning
MittuniversitetetSolange Hamrin
Universitetslektor/kursansvarig