Pedagogik AV, Vuxnas lärande i informella och formella sammanhang I, 7,5 hp

VÄLKOMMEN TILL MITTUNIVERSITETET

Eventuella förändringar med anledning av Covid-19
Mittuniversitetets utbildningar är planerade utifrån rådande läge och rekommendationer från våra myndigheter. Eventuella förändringar i exempelvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer kan innebära förändringar i utbildningarnas upplägg och planering. Håll dig uppdaterad om läget genom att läsa ditt välkomstbrev igen inför kursstarten. Läs mer om Mittuniversitetets arbete med anledning av coronaviruset och Covid-19 på www.miun.se/corona.

Hej!
Varmt välkommen som student vid Mittuniversitetet och kursen Pedagogik AV, Vuxnas lärande i informella och formella sammanhang I, 7,5 hp.

Mitt namn är Jimmy Jaldemark och jag är kursansvarig lärare och docent i pedagogik. Vuxnas lärande har jag undervisat och forskat om i många år och är ett ämne jag brinner för. Det skall bli roligt att arbeta tillsammans med er under kursen i höst!

  • Kurskod: PE076A
  • Anmälningskod: T2381
  • Ort: Sundsvall
  • Studieform: Distans
  • Studiefart: 50%
  • Kursperiod: 2021-11-08 - 2022-01-16

Jag rekommenderar er att införskaffa litteraturen i god tid innan kursen startar och läsa minst 250 sidor innan första kursträffen. Ni kommer att arbeta med den intensivt i början av kursen. Ni får även muntlig information och möjlighet att ställa frågor i samband med någon av träffarna i den föregående kursen. Studiehandledningen kommer att finnas tillgänglig i kursrummet innan kursen startar.

Schema
Fyra veckor innan terminsstart når du ditt schema genom www.miun.se/schemasok. Observera att schemat uppdateras fram till terminsstarten och förändringar kan vid undantagsfall inträffa även efter terminsstart.

Kursinformation

Vi kommer att ha en videokonferens via Zoom fredagen den 12 november 09.00–12.00, se
kursrummet för mer information! Kursen bygger på att du bearbetar litteraturen vid ett antal seminarier. Du kommer att arbeta med en forskningsliknande uppgift som löper genom hela kursen och där utkast bearbetas muntligt vid seminarierna och som kompletteras med skriftlig feedback på varandras utkast.

Innan dina studier kan börja är det tre saker du måste göra
1. Skapa ett studentkonto (tidigast 30 dagar innan kursstart)
Läs mer om hur du skaffar ett studentkonto här

Du som läst vid Mittuniversitetet tidigare behöver inte skaffa ett nytt studentkonto utan använder samma inloggningsuppgifter som tidigare.
Glömt dina inloggningsuppgifter?.

2. Läs igenom aktuell kursplan
I kursplanen finns information om kurslitteratur och annat som styr genomförande för både lärare och studenter.

3. Registrera dig på dina kurser
Du ska själv registrera dig på de kurser du läser under terminen, detta gör du via https://www.miun.se/student/. Du kan registrera dig tidigast två arbetsdagar före kursstart.

Om du inte tänker gå utbildningen du är antagen eller reservplacerad till...
Vänligen gå in på www.antagning.se och lämna återbud. Det kan finnas sökande som står som reserv som vill ha din plats.

Studentinformation
Du hittar checklista för nya studenter, information om studentbostäder och Mittuniversitetets studenttjänster med mera på www.miun.se/antagen

Om du har intyg på en varaktig funktionsnedsättning
Då har du möjlighet att få pedagogiskt stöd, se länk: www.miun.se/funktionsnedsattning

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar får du mer än gärna höra av dig till oss via kontakt@miun.se eller på telefon 010-142 80 00 kl. 08.00–16.00.

Vi ses!

Med vänlig hälsning
MittuniversitetetJimmy Jaldemark
Kursansvarig/Docent i Pedagogik