Företagsekonomi GR (A), Marknadsföring, 7,5 hp

VÄLKOMMEN TILL MITTUNIVERSITETET

Hej!
Varmt välkommen som student vid Mittuniversitetet och kursen Företagsekonomi GR (A), Marknadsföring, 7,5 hp.

Kursen är en introduktion till ett av företagsekonomins kärnområden som handlar om hur man kan planera och marknadsföra sina produkter och tjänster på marknaden. I kursen ingår både teoretiska och praktiska moment.

  • Kurskod: FÖ032G
  • Anmälningskod: L2161
  • Ort: Sundsvall
  • Studieform: Campus
  • Studiefart: 100%
  • Kursperiod: 2022-12-12 - 2023-01-15

Det är viktigt att du registrerar dig på kursen i Ladok via länken: https://www.miun.se/student/minastudier/mina-ladoktjanster/ . När du har gjort det får du tillgång till kurshemsidan i moodle och kan bekanta dig med plattformen, dess olika verktyg och utlagt material. Via schema, se länk nedan, hittar du tid och plats (sal) för första introduktionsträffen.

Schema
Fyra veckor innan terminsstart når du ditt schema genom https://cloud.timeedit.net/miun/web/personal/riqQ7741X70Z0QQ0Z05g2YoZ66046Y77Z08vQY6Q5yo9Q0q7.html. Observera att schemat uppdateras fram till terminsstarten och förändringar kan vid undantagsfall inträffa även efter terminsstart.

Kursinformation

På kurshemsidans startsida under ikonen Kursinformation hittar du en länk till aktuell kursplan som bland annat beskriver kursens innehåll och lärandemål (kursplanen kan även sökas ut via Miuns hemsida https://www.miun.se/kursplaner, ange FÖ032G). Under samma ikon hittar du även en kursguide som beskriver innehållet på kursen lite mer utförligt.

Föreläsningar ges i sal på campus och online samtidigt. Campusföreläsningarna alternerar mellan Sundsvall och Östersund men lärare finns på plats på båda campusorterna samtidigt. Genom detta får studenter på båda orterna kontakt med båda lärarna. Det finns även förinspelade korta föreläsningar som komplement till de ordinarie föreläsningarna (vissa moment).

Parallellt med föreläsningar ska två obligatoriska gruppbaserade inlämningsuppgifter författas och seminariebehandlas. Seminariebehandlingen består av obligatorisk individuella skriftliga oppositioner på inlämningsuppgifterna, inlämning och opposition sker i en workshop som ges online.

Kursen examineras genom de två gruppbaserade inlämningsuppgifterna, individuella oppositioner och individuell tentamen som ges online.

Innan dina studier kan börja är det tre saker du måste göra
1. Skapa ett studentkonto (tidigast 30 dagar innan kursstart)
Läs mer om hur du skaffar ett studentkonto här

Du som läst vid Mittuniversitetet tidigare behöver inte skaffa ett nytt studentkonto utan använder samma inloggningsuppgifter som tidigare.
Glömt dina inloggningsuppgifter?.

2. Läs igenom aktuell kursplan
I kursplanen finns information om kurslitteratur och annat som styr genomförande för både lärare och studenter.

3. Registrera dig på dina kurser
Du ska själv registrera dig på de kurser du läser under terminen, detta gör du via https://www.miun.se/student/. Du kan registrera dig tidigast tre arbetsdagar före kursstart.

Om du inte tänker gå utbildningen du är antagen eller reservplacerad till...
Vänligen gå in på www.antagning.se och lämna återbud. Det kan finnas sökande som står som reserv som vill ha din plats.

Studentinformation
Du hittar checklista för nya studenter, information om studentbostäder och Mittuniversitetets studenttjänster med mera på www.miun.se/antagen

Digital introduktionskurs till dina universitetsstudier
Hur fungerar det att plugga på ett universitet? Webbkursen MiunSkills är till för dig som ny student. Kursen är uppbyggd utifrån erfarenheter och önskemål från våra tidigare studenter.
Den är uppdelad i tre moduler: Universitetet och universitetsstudier, Akademisk kunskap och Må bra.
Till kursen: www.miun.se/miunskills

Lunchföreläsningar via zoom
Det finns säkert många frågor och funderingar för dig som är ny student. För att göra det lite lättare för dig, erbjuder vi filmer och 30-minuters lunchföreläsningar via zoom hela veckan.
Du får möta studenthälsan, biblioteket, studieverkstaden studentkårerna och International Relations Office, som ansvarar för utlandsstudier.
Läs mer här: https://www.miun.se/introduktionsveckan

Om du har intyg på en varaktig funktionsnedsättning
Då har du möjlighet att få pedagogiskt stöd, se länk: www.miun.se/funktionsnedsattning

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar får du mer än gärna höra av dig till oss via kontakt@miun.se eller på telefon 010-142 80 00 kl. 08.00–16.00.

Varmt välkommen till kursen i marknadsföring hälsar Tommy Roxenhall (kursansvarig lärare och examinator) och Lars-Anders Byberg (lärare).

Med vänlig hälsning
MittuniversitetetTommy Roxenhall

Sidan uppdaterades 2021-11-01