Medicinsk vetenskap GR (A), Psykiatri, 15 hp | miun.se

Medicinsk vetenskap GR (A), Psykiatri, 15 hp

VÄLKOMMEN TILL MITTUNIVERSITETET

Hej!
Varmt välkommen som student vid Mittuniversitetet och kursen Medicinsk vetenskap GR (A), Psykiatri, 15 hp.

Välkommen till en kurs för dig som är intresserad av att lära dig om orsaksteorier, symptom, diagnostik och medicinska/psykologiska behandlingsmetoder vid psykisk ohälsa. Genom denna kurs får du fördjupad kunskap inom området för att bättre kunna bemöta och stödja personer med psykisk ohälsa.

  • Kurskod: MV042G
  • Anmälningskod: O2461
  • Ort: Flexibel
  • Studieform: Distans
  • Studiefart: 100%
  • Kursperiod: 2022-08-29 - 2022-11-06

Kursstarten sker via E-mötesverktyget ZOOM måndag den 29/8 kl 14.00. Du som student bör försäkra dig om att du har tillgång till internetuppkoppling, kamera och headset i god tid före kursstart. I och med att du registrerar dig så får du tillgång till den interaktiva plattform – Moodle.

Zoomlänk till kursstart: https://miun-se.zoom.us/j/67559348649

Kursinformation

Kursen är nätbaserad och har inga fysiska sammankomster. Du deltar i undervisningen via digital teknik, exempelvis digitala föreläsningar, seminarier och diskussionsforum. Examinationerna är muntliga och skriftliga. Samtliga examinationer är obligatoriska, kräver närvaro och genomförs digitalt. Du behöver ha tillgång till dator, stabil internetuppkoppling, headset och kamera. Plattformen Moodle används för information samt kommunikation mellan studenter och lärare, samt möjlighet för studenter att kommunicera med varandra. Förutom detta så kommer även vi att erbjuda regelbunden handledning i realtid via ZOOM. I Moodle finner ni studiehandledning, åhörarkopior, inspelade föreläsningar, länkar samt annat material som du behöver. Det är även här du lämnar in examinationsuppgifter.

Fyra veckor innan terminsstart når du ditt schema genom https://cloud.timeedit.net/miun/web/student/ri1X5019Z0802vQQ7wZ1Q93Y09yY5YQ7.html.
Observera att schemat uppdateras fram till terminsstarten och förändringar kan vid undantagsfall inträffa även efter terminsstart.

Innan dina studier kan börja är det tre saker du måste göra
1. Skapa ett studentkonto (tidigast 30 dagar innan kursstart)
Läs mer om hur du skaffar ett studentkonto här

Du som läst vid Mittuniversitetet tidigare behöver inte skaffa ett nytt studentkonto utan använder samma inloggningsuppgifter som tidigare.
Glömt dina inloggningsuppgifter?.

2. Läs igenom aktuell kursplan
I kursplanen finns information om kurslitteratur och annat som styr genomförande för både lärare och studenter.

3. Registrera dig på dina kurser
Du ska själv registrera dig på de kurser du läser under terminen, detta gör du via https://www.miun.se/student/. Du kan registrera dig tidigast tre arbetsdagar före kursstart.

Om du inte tänker gå utbildningen du är antagen eller reservplacerad till...
Vänligen gå in på www.antagning.se och lämna återbud. Det kan finnas sökande som står som reserv som vill ha din plats.

Studentinformation
Du hittar checklista för nya studenter, information om studentbostäder och Mittuniversitetets studenttjänster med mera på www.miun.se/antagen

Digital introduktionskurs till dina universitetsstudier
Hur fungerar det att plugga på ett universitet? Webbkursen MiunSkills är till för dig som ny student. Kursen är uppbyggd utifrån erfarenheter och önskemål från våra tidigare studenter.
Den är uppdelad i tre moduler: Universitetet och universitetsstudier, Akademisk kunskap och Må bra.
Till kursen: www.miun.se/miunskills

Lunchföreläsningar via zoom
Det finns säkert många frågor och funderingar för dig som är ny student. För att göra det lite lättare för dig, erbjuder vi filmer och 30-minuters lunchföreläsningar via zoom hela veckan.
Du får möta studenthälsan, biblioteket, studieverkstaden studentkårerna och International Relations Office, som ansvarar för utlandsstudier.
Läs mer här: https://www.miun.se/introduktionsveckan

Om du har intyg på en varaktig funktionsnedsättning
Då har du möjlighet att få pedagogiskt stöd, se länk: www.miun.se/funktionsnedsattning

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar får du mer än gärna höra av dig till oss via kontakt@miun.se eller på telefon 010-142 80 00 kl. 08.00–16.00.

Jag som kursansvarig finns tillgänglig för dig under kursens gång och tveka inte att höra av dig om du har frågor som rör kursen.
Varmt välkommen

Med vänlig hälsning
MittuniversitetetCaroline Söderqvist
Kursansvarig - MV042G, Psykiatri, 15 hp

Sidan uppdaterades 2022-03-21