Medicinsk vetenskap AV, Diabetes Mellitus I, 15 hp

VÄLKOMMEN TILL MITTUNIVERSITETET

Hej!
Varmt välkommen som student vid Mittuniversitetet och kursen Medicinsk vetenskap AV, Diabetes Mellitus I, 15 hp.

Jag heter Annette Björk och är kursansvarig för diabeteskursen du har blivit antagen till. I det här brevet vill jag hälsa dig välkommen och ge dig en del information inför starten av kursen.

  • Kurskod: MV050A
  • Anmälningskod: O7181
  • Ort: Flexibel
  • Studieform: Distans
  • Studiefart: 50%
  • Kursperiod: 2022-08-29 - 2023-01-15

kursstart V35 på torsdag den 1 september 2022 kl. 10-12 via Zoom.
Zoom länken till kursstart är: https://miun-se.zoom.us/j/66879899464?pwd=Z2dsOGFHVFY1VEZKKzNCU0prUDNBZz09 Du hittar zoom länken också i Moodle.

Närmare kursstarten kan du se schemat via Schemalänken. https://cloud.timeedit.net/miun/web/student Använd kurskoden MV050A. Observera att schemat uppdateras fram till terminsstarten.

Kursinformation

Kursen ger dig fördjupade kunskaper om diabetes och de villkor och faktorer som påverkar patienten i det dagliga livet samt inhämta fördjupade kunskaper i omvårdnad och behandling av personer med diabetes.

Kursen är helt på distans och all undervisning sker via zoom i form av seminarium och träffar. Du som student behöver headset med mikrofon och kamera.

Föreläsningar är schemalagda för torsdagar och fredagar mellan v35-51. Examination 1, digital tentamen fredag V 47 och Examination 2, Måndag V 1 via zoom.

Innan dina studier kan börja är det tre saker du måste göra
1. Skapa ett studentkonto (tidigast 30 dagar innan kursstart)
Läs mer om hur du skaffar ett studentkonto här

Du som läst vid Mittuniversitetet tidigare behöver inte skaffa ett nytt studentkonto utan använder samma inloggningsuppgifter som tidigare.
Glömt dina inloggningsuppgifter?.

2. Läs igenom aktuell kursplan
I kursplanen finns information om kurslitteratur och annat som styr genomförande för både lärare och studenter.

3. Registrera dig på dina kurser
Du ska själv registrera dig på de kurser du läser under terminen, detta gör du via https://www.miun.se/student/. Du kan registrera dig tidigast tre arbetsdagar före kursstart.

Om du inte tänker gå utbildningen du är antagen eller reservplacerad till...
Vänligen gå in på www.antagning.se och lämna återbud. Det kan finnas sökande som står som reserv som vill ha din plats.

Studentinformation
Du hittar checklista för nya studenter, information om studentbostäder och Mittuniversitetets studenttjänster med mera på www.miun.se/antagen

Digital introduktionskurs till dina universitetsstudier
Hur fungerar det att plugga på ett universitet? Webbkursen MiunSkills är till för dig som ny student. Kursen är uppbyggd utifrån erfarenheter och önskemål från våra tidigare studenter.
Den är uppdelad i tre moduler: Universitetet och universitetsstudier, Akademisk kunskap och Må bra.
Till kursen: www.miun.se/miunskills

Lunchföreläsningar via zoom
Det finns säkert många frågor och funderingar för dig som är ny student. För att göra det lite lättare för dig, erbjuder vi filmer och 30-minuters lunchföreläsningar via zoom hela veckan.
Du får möta studenthälsan, biblioteket, studieverkstaden studentkårerna och International Relations Office, som ansvarar för utlandsstudier.
Läs mer här: https://www.miun.se/introduktionsveckan

Om du har intyg på en varaktig funktionsnedsättning
Då har du möjlighet att få pedagogiskt stöd, se länk: www.miun.se/funktionsnedsattning

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar får du mer än gärna höra av dig till oss via kontakt@miun.se eller på telefon 010-142 80 00 kl. 08.00–16.00.

Avslutningsvis vill jag uttrycka vår uppriktiga förhoppning om att du kommer att finna utbildningen såväl givande som lärorik. Vi ser fram emot att få träffa dig både på plats i Sundsvall och på nätet. Du är välkommen att höra av dig till mig med frågor om något kring programstarten eller utbildningen framstår som oklart.

Med vänlig hälsning
MittuniversitetetAnnette Björk
Kursansvarig

Sidan uppdaterades 2021-10-29