Pedagogik GR (A), Pedagogik, 30 hp | miun.se

Pedagogik GR (A), Pedagogik, 30 hp

VÄLKOMMEN TILL MITTUNIVERSITETET

Hej!
Varmt välkommen som student vid Mittuniversitetet och kursen Pedagogik GR (A), Pedagogik, 30 hp.

Kursen består av 20 veckors studier uppdelade på fyra moment. Upplägget finner du i vårt digitala kursrum Moodle. Kursen startar v35 med en självstudievecka och följs av en Innevecka på campus Sundsvall v36. Självstudieveckan innebär att du läser litteratur och följer instruktioner som du finner i kursrummet.

  • Kurskod: PE205G
  • Anmälningskod: T2123
  • Ort: Sundsvall
  • Studieform: Distans
  • Studiefart: 100%
  • Kursperiod: 2022-08-29 - 2023-01-15

All info du behöver finns i kursrummet. Genom att logga in i studentportalen (går tidigast 3 dagar innan kursstart) och registrera dig på kursen kommer du få tillgång till vårt virtuella kursrum via en länk till lärplattformen moodle. Du ser moodle när du är inloggad i studentportalen. Om du har problem att hitta eller behöver stöd kan du kontakta Hepldesk https://www.miun.se/kontakt/helpdesk/

Schema
Fyra veckor innan terminsstart når du ditt schema genom https://cloud.timeedit.net/miun/web/student/ri1Q5009.html. Observera att schemat uppdateras fram till terminsstarten och förändringar kan vid undantagsfall inträffa även efter terminsstart.

Kursinformation

Kursen pedagogik A är indelad i fyra moment om 7,5hp var enligt följande:

Moment 1, v35-39
Moment 2, v40-44
Moment 3, v45-49
Moment 3, v 50-2

Vi träffas också för tre inneveckor på campus denna termin som är förlagda på veckorna 36, 41 och 46 (samtliga tre börjar mån kl 10.15 och slutar torsdag kl 12). Du bokar själv boende inför våra obligatoriska campusveckor. Däremellan studerar du på distans på egen hand, med din studiegrupp och med oss via Moodle och zoom. Uppläggen för de olika momenten kan skilja sig åt från varandra och hur varje moment ser ut får du ta del av när momentet startar. Vi börjar terminen med moment 1 som starta vecka 35.

Det du ska börja med är att registrera dig på kursen (kontakta helpdesk om du behöver hjälp) och söka dig fram till vårt kursrum Moodle. När du väl hittat in till Moodle börjar du med att läsa den information som finns samt studiehandledningen för moment 1. I den finns instruktioner och upplägg för det första momentet. Har du frågor kan du ställa dessa i kursrummets forum för frågor och svar. Du finner också information från oss lärare i kursrummets forum för information. Logga därför in varje dag för eventuella nyheter.

Under startveckan som är en självstudievecka ska du genomföra två uppgifter som du finner i studiehandledningen. Frågor ställs i kursrummet eller på följande campusvecka som börjar måndag 5 sep kl 10.15 och slutar torsdag 8 sep kl 12.00. Närvaro krävs hela denna period.

I kursrummet, eller på vår hemsida, finner du också kursplan där litteratur för hela terminen framgår. Beställ litteraturen i god tid så du hinner få den före varje moment startar.

OBSERVERA! I kursrummet finns svar på alla de eventuella frågor som du kanske får inför starten. Maila därför inte till kursens lärare innan du läst alla dokument i kursrummet. Om du läst alla dokument och ändå har frågor kan du ställa dessa direkt i kursrummet i Moodle under rubriken "frågor till lärare".

Innan dina studier kan börja är det tre saker du måste göra
1. Skapa ett studentkonto (tidigast 30 dagar innan kursstart)
Läs mer om hur du skaffar ett studentkonto här

Du som läst vid Mittuniversitetet tidigare behöver inte skaffa ett nytt studentkonto utan använder samma inloggningsuppgifter som tidigare.
Glömt dina inloggningsuppgifter?.

2. Läs igenom aktuell kursplan
I kursplanen finns information om kurslitteratur och annat som styr genomförande för både lärare och studenter.

3. Registrera dig på dina kurser
Du ska själv registrera dig på de kurser du läser under terminen, detta gör du via https://www.miun.se/student/. Du kan registrera dig tidigast tre arbetsdagar före kursstart.

Om du inte tänker gå utbildningen du är antagen eller reservplacerad till...
Vänligen gå in på www.antagning.se och lämna återbud. Det kan finnas sökande som står som reserv som vill ha din plats.

Studentinformation
Du hittar checklista för nya studenter, information om studentbostäder och Mittuniversitetets studenttjänster med mera på www.miun.se/antagen

Digital introduktionskurs till dina universitetsstudier
Hur fungerar det att plugga på ett universitet? Webbkursen MiunSkills är till för dig som ny student. Kursen är uppbyggd utifrån erfarenheter och önskemål från våra tidigare studenter.
Den är uppdelad i tre moduler: Universitetet och universitetsstudier, Akademisk kunskap och Må bra.
Till kursen: www.miun.se/miunskills

Lunchföreläsningar via zoom
Det finns säkert många frågor och funderingar för dig som är ny student. För att göra det lite lättare för dig, erbjuder vi filmer och 30-minuters lunchföreläsningar via zoom hela veckan.
Du får möta studenthälsan, biblioteket, studieverkstaden studentkårerna och International Relations Office, som ansvarar för utlandsstudier.
Läs mer här: https://www.miun.se/introduktionsveckan

Om du har intyg på en varaktig funktionsnedsättning
Då har du möjlighet att få pedagogiskt stöd, se länk: www.miun.se/funktionsnedsattning

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar får du mer än gärna höra av dig till oss via kontakt@miun.se eller på telefon 010-142 80 00 kl. 08.00–16.00.

Väl mött!

Med vänlig hälsning
MittuniversitetetSaga Dorani
Saga Dorani Andersson, Programansvarig

Sidan uppdaterades 2022-03-21