Sociologi GR (A), Ledarskap och organisationsteori, 7,5 hp

VÄLKOMMEN TILL MITTUNIVERSITETET

Eventuella förändringar med anledning av Covid-19
Mittuniversitetets utbildningar är planerade utifrån rådande läge och rekommendationer från våra myndigheter. Eventuella förändringar i exempelvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer kan innebära förändringar i utbildningarnas upplägg och planering. Håll dig uppdaterad om läget genom att läsa ditt välkomstbrev igen inför kursstarten. Läs mer om Mittuniversitetets arbete med anledning av coronaviruset och Covid-19 på www.miun.se/corona.

Hej!
Varmt välkommen som student vid Mittuniversitetet och kursen Sociologi GR (A), Ledarskap och organisationsteori, 7,5 hp.

Vi som hälsar dig välkommen är Jennie Olofsson (kursansvarig), Sara Ekholm och Vartan Ahrens Kayayan som kommer att vara lärare under kursen. Målet är att kursen ska ge dig en grundläggande förståelse för och kunskap om olika aspekter av ledarskap och organisation utifrån ett sociologiskt perspektiv.

  • Kurskod: SO096G
  • Anmälningskod: M7129
  • Ort: Flexibel
  • Studieform: Distans
  • Studiefart: 50%
  • Kursperiod: 2021-06-07 - 2021-08-15

Kursen är en IT-baserad distanskurs och därför sker inga fysiska träffar. Möts gör vi istället i kursens webbaserade lärplattform, Moodle, som ni når via studentportalen. Där kommer ni finna mer detaljerad information om kursens upplägg och examinationsuppgifter. Kontaktuppgifter till oss lärare: jennie.olofsson@miun.se (kursansvarig), sara.ekholm@miun.se och vartan.ahrenskayayan@miun.se

Kursinformation

Kursen omfattar 7,5 hp och går på halvfart under veckorna 23-32. Att kursen går på halvfart innebär att du som student förväntas lägga ner 20 timmar i veckan på kursrelaterade uppgifter. Genomförandet sker helt och hållet på distans och kommunikationen sker via kursplattformen Moodle, som du får tillgång till i samband med att du registrerar dig på kursen. All relevant information kommer att finnas tillgänglig på kursens Moodle-sida och examinationer kommer att genomföras med hjälp av ett antal obligatoriska moment. För att skapa dig en god överblick av kursen är det bra att redan före kursstart ta del av den litteratur som ingår (se litteraturlista i kursplanen).

Innan dina studier kan börja är det tre saker du måste göra
1. Skapa ett studentkonto (tidigast 30 dagar innan kursstart)
Läs mer om hur du skaffar ett studentkonto här

Du som läst vid Mittuniversitetet tidigare behöver inte skaffa ett nytt studentkonto utan använder samma inloggningsuppgifter som tidigare.
Glömt dina inloggningsuppgifter?.

2. Läs igenom aktuell kursplan
I kursplanen finns information om kurslitteratur och annat som styr genomförande för både lärare och studenter.

3. Registrera dig på dina kurser
Du ska själv registrera dig på de kurser du läser under terminen, detta gör du via https://www.miun.se/student/. Du kan registrera dig tidigast två arbetsdagar före kursstart.

Om du inte tänker gå utbildningen du är antagen eller reservplacerad till...
Vänligen gå in på www.antagning.se och lämna återbud. Det kan finnas sökande som står som reserv som vill ha din plats.

Studentinformation
Du hittar checklista för nya studenter, information om studentbostäder och Mittuniversitetets studenttjänster med mera på www.miun.se/antagen

Om du har intyg på en varaktig funktionsnedsättning
Då har du möjlighet att få pedagogiskt stöd, se länk: www.miun.se/funktionsnedsattning

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar får du mer än gärna höra av dig till oss via kontakt@miun.se eller på telefon 010-142 80 00 kl. 08.00–16.00.

Vi hörs i sommar!

Vänliga hälsningar
Jennie, Sara och Vartan

Med vänlig hälsning
MittuniversitetetJennie Olofsson