Statsvetenskap GR (A), Laglöst internationellt landskap: stater på kollisionskurs med det internationella systemet, 7,5 hp

VÄLKOMMEN TILL MITTUNIVERSITETET

Hej!
Varmt välkommen som student vid Mittuniversitetet och kursen Statsvetenskap GR (A), Laglöst internationellt landskap: stater på kollisionskurs med det internationella systemet, 7,5 hp.

Hej!

Den här kursen syftar till att ge en introduktion till det internationella systemet och de utmaningar det ställs inför. Särskilt studeras överträdelser och brott mot de institutioner som grundlägger detta system.

Hoppas på en spännande och givande kurs. Väl mött!

// Thomas Karv & David Karlström

  • Kurskod: SK071G
  • Anmälningskod: M7169
  • Ort: Flexibel
  • Studieform: Distans
  • Studiefart: 50%
  • Kursperiod: 2022-06-06 - 2022-08-14

Kursen ges under sommarveckorna 23–32 och är upplagd så att det går att ta del av föreläsningar och litteratur i egen takt och inlämningsuppgifterna lämnas in inom ett generöst tidsspann.

För närmare information om schemat se länken: https://cloud.timeedit.net/miun/web/student/ri1X50g96560YvQQ21Z9675Y0ZyQ507796Y64Q7.html

Kursinformation

Distansundervisningen består av ett antal förinspelade föreläsningar och examination sker via lärplattformen Moodle. Kurslitteraturen är obligatorisk så se till att beställa kurslitteratur i tid. Tänk på att börja tidigt med läsningen. För mer information om vad som krävs för att läsa kursen, se Kursplan samt Studieguide i lärplattformen Moodle när du får tillgång till kurssidan.

Innan dina studier kan börja är det tre saker du måste göra
1. Skapa ett studentkonto (tidigast 30 dagar innan kursstart)
Läs mer om hur du skaffar ett studentkonto här

Du som läst vid Mittuniversitetet tidigare behöver inte skaffa ett nytt studentkonto utan använder samma inloggningsuppgifter som tidigare.
Glömt dina inloggningsuppgifter?.

2. Läs igenom aktuell kursplan
I kursplanen finns information om kurslitteratur och annat som styr genomförande för både lärare och studenter.

3. Registrera dig på dina kurser
Du ska själv registrera dig på de kurser du läser under terminen, detta gör du via https://www.miun.se/student/. Du kan registrera dig tidigast tre arbetsdagar före kursstart.

Om du inte tänker gå utbildningen du är antagen eller reservplacerad till...
Vänligen gå in på www.antagning.se och lämna återbud. Det kan finnas sökande som står som reserv som vill ha din plats.

Studentinformation
Du hittar checklista för nya studenter, information om studentbostäder och Mittuniversitetets studenttjänster med mera på www.miun.se/antagen

Digital introduktionskurs till dina universitetsstudier
Hur fungerar det att plugga på ett universitet? Webbkursen MiunSkills är till för dig som ny student. Kursen är uppbyggd utifrån erfarenheter och önskemål från våra tidigare studenter.
Den är uppdelad i tre moduler: Universitetet och universitetsstudier, Akademisk kunskap och Må bra.
Till kursen: www.miun.se/miunskills

Lunchföreläsningar via zoom
Det finns säkert många frågor och funderingar för dig som är ny student. För att göra det lite lättare för dig, erbjuder vi filmer och 30-minuters lunchföreläsningar via zoom hela veckan.
Du får möta studenthälsan, biblioteket, studieverkstaden studentkårerna och International Relations Office, som ansvarar för utlandsstudier.
Läs mer här: https://www.miun.se/introduktionsveckan

Om du har intyg på en varaktig funktionsnedsättning
Då har du möjlighet att få pedagogiskt stöd, se länk: www.miun.se/funktionsnedsattning

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar får du mer än gärna höra av dig till oss via kontakt@miun.se eller på telefon 010-142 80 00 kl. 08.00–16.00.

Vid frågor om kursens upplägg eller annat, kontakta lärarna via läroplattformens kanaler, genom chatt-funktion, direktmeddelande eller e-post.

Med vänlig hälsning
MittuniversitetetThomas Karv
Kursansvarig, universitetslektor

Sidan uppdaterades 2021-10-29