Socialt arbete GR (A), Könsidentitet och uttryck i människobehandlande organisationer, 7,5 hp

VÄLKOMMEN TILL MITTUNIVERSITETET

Hej!
Varmt välkommen som student vid Mittuniversitetet och kursen Socialt arbete GR (A), Könsidentitet och uttryck i människobehandlande organisationer, 7,5 hp.

  • Kurskod: SA070G
  • Anmälningskod: P4039
  • Ort: Flexibel
  • Studieform: Distans
  • Studiefart: 50%
  • Kursperiod: 2023-06-05 - 2023-08-13

Första förinspelade föreläsningen publiceras i Moodle 7/6. Därefter sker en frågestund live, där det finns möjligheter att ställa frågor om kursen, 8/6 kl. 16-17.

Vi förstår att det inledningsvis kan finnas en hel del frågor, varför vi även försökt sammanfatta potentiella frågor med svar i ett dokument i Moodle.

Kursinformation

Kursen ges på distans utan träffar på campus. Du behöver ha tillgång till dator/surfplatta samt internetuppkoppling, utifrån att undervisning och examination sker via en webbaserad lärplattform.
Obligatoriska moment via lärplattform dagtid förekommer vid enstaka seminarietillfällen, där du själv har möjlighet att välja tider som passar dig.

Du som student har i kursen stor frihet att lägga upp arbetet som du önskar eftersom alla föreläsningar finns på Moodle från publiceringsdatum och examinationerna, med undantag för seminarietillfällena, kan utföras när det passar dig under en angiven tidsperiod. Detta innebär kursupplägget möjliggör studier på dag- och kvällstid, vardagar och helger.

Du kan enkelt söka fram kursens schema i Timeedit som du finner på Miuns hemsida. Första föreläsningen i kursen kommer fokusera på kursens upplägg.

Innan dina studier kan börja är det tre saker du måste göra
1. Skapa ett studentkonto (tidigast 20 dagar innan kursstart)
Läs mer om hur du skaffar ett studentkonto här

Du som läst vid Mittuniversitetet tidigare behöver inte skaffa ett nytt studentkonto utan använder samma inloggningsuppgifter som tidigare.
Glömt dina inloggningsuppgifter?.

2. Läs igenom aktuell kursplan
I kursplanen finns information om kurslitteratur och annat som styr genomförande för både lärare och studenter.

3. Registrera dig på dina kurser
Du ska själv registrera dig på de kurser du läser under terminen, detta gör du via https://www.miun.se/student/. Du kan registrera dig tidigast tre arbetsdagar före kursstart.

Om du inte tänker gå utbildningen du är antagen eller reservplacerad till...
Vänligen gå in på www.antagning.se och lämna återbud. Det kan finnas sökande som står som reserv som vill ha din plats.

Studentinformation
Du hittar checklista för nya studenter, information om studentbostäder och Mittuniversitetets studenttjänster med mera på www.miun.se/antagen

Digital introduktionskurs till dina universitetsstudier
Hur fungerar det att plugga på ett universitet? Webbkursen MiunSkills är till för dig som ny student. Kursen är uppbyggd utifrån erfarenheter och önskemål från våra tidigare studenter.
Den är uppdelad i tre moduler: Universitetet och universitetsstudier, Akademisk kunskap och Må bra.
Till kursen: www.miun.se/miunskills

Lunchföreläsningar via zoom
Det finns säkert många frågor och funderingar för dig som är ny student. För att göra det lite lättare för dig, erbjuder vi filmer och 30-minuters lunchföreläsningar via zoom hela veckan.
Du får möta studenthälsan, biblioteket, studieverkstaden studentkårerna och International Relations Office, som ansvarar för utlandsstudier.
Läs mer här: https://www.miun.se/introduktionsveckan

Om du har intyg på en varaktig funktionsnedsättning
Då har du möjlighet att få pedagogiskt stöd, se länk: www.miun.se/funktionsnedsattning

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar får du mer än gärna höra av dig till oss via kontakt@miun.se eller på telefon 010-142 80 00 kl. 08.00–16.00.

Vi som är involverade i kursen ser mycket fram emot kursstart. Vidare information kommer skickas ut i innan kursstart samt gå att finna på Moodle efter registrering.

Med vänlig hälsning
MittuniversitetetSofia Smolle
Kursansvarig

Sidan uppdaterades 2022-10-19