Medie- och kommunikationsvetenskap AV, Strategisk kommunikation för hållbar utveckling, 15 hp

VÄLKOMMEN TILL MITTUNIVERSITETET

Hej!
Varmt välkommen som student vid Mittuniversitetet och kursen Medie- och kommunikationsvetenskap AV, Strategisk kommunikation för hållbar utveckling, 15 hp.

Jag heter Christina Grandien och är kursansvarig.

  • Kurskod: MK039A
  • Anmälningskod: I2190
  • Ort: Flexibel
  • Studieform: Distans
  • Studiefart: 50%
  • Kursperiod: 2023-01-16 - 2023-06-04

Information som du behöver för att komma igång med dina studier finns på lärplattformen Moodle som du hittar här: https://www.miun.se/student/

Du kommer att få tillgång till kursen i Moodle måndag den 16 januari förutsatt att du har registrerat dig på kursen i Ladok. Registrera dig kan du göra från och med torsdag den 11 januari.
Innan kursstarten kommer du att få ett kurs-PM via e-post.

Kursinformation

Kursen ges helt på distans utan obligatoriska fysiska träffar. I lärplattformen finns ett antal förinspelade föreläsningar som du kan titta på och vi kommer också att erbjuda några liveträffar via videokonferensverktyget Zoom. Dessa försöker vi i så stor utsträckning som möjligt schemalägga sent på eftermiddagarna.

Från och med kursstart kommer nödvändig information som rör kursen att kommuniceras i lärplattformen Moodle. I Moodle finns till exempel information om datum för inlämningar, datum för liveträffar och annan kursinformation. I så hög grad som möjligt är kursen anpassad så att du ska kunna genomföra kursen på det sätt som passar dina förutsättningar bäst, du behöver dock förhålla dig till datum för inlämningar och grupparbeten.

Aktuell litteratur för kursen finns i kursplanen som du hittar på www.miun.se/kursplaner. Förtydligande! För att hitta rätt kursplan med rätt litteratur skriver du in kurskoden MK046A i sökfältet. (Ej MK039A)

Kursens böcker finns tillgängliga som e-böcker via Mittuniversitetets bibliotek. Förutom de tre obligatoriska böckerna på litteraturlistan tillkommer också ett antal vetenskapliga artiklar. Info om dessa artiklar hittar du i Moodle och du har tillgång till dom via Mittuniversitets bibliotek. Så snart du registrerar kan du ladda ner artiklar och låna böcker via biblioteket.

Har du frågor om kursen, litteratur osv, kontakta mig, kursansvarig Christina Grandien christina.grandien@miun.se Har du frågor om registrering och andra administrativa saker, vänd dig till vår fakultetshandläggare Kerstin Nyström kerstin.nystrom@miun.se

Innan dina studier kan börja är det tre saker du måste göra
1. Skapa ett studentkonto (tidigast 20 dagar innan kursstart)
Läs mer om hur du skaffar ett studentkonto här

Du som läst vid Mittuniversitetet tidigare behöver inte skaffa ett nytt studentkonto utan använder samma inloggningsuppgifter som tidigare.
Glömt dina inloggningsuppgifter?.

2. Läs igenom aktuell kursplan
I kursplanen finns information om kurslitteratur och annat som styr genomförande för både lärare och studenter.

3. Registrera dig på dina kurser
Du ska själv registrera dig på de kurser du läser under terminen, detta gör du via https://www.miun.se/student/. Du kan registrera dig tidigast tre arbetsdagar före kursstart.

Om du inte tänker gå utbildningen du är antagen eller reservplacerad till...
Vänligen gå in på www.antagning.se och lämna återbud. Det kan finnas sökande som står som reserv som vill ha din plats.

Studentinformation
Du hittar checklista för nya studenter, information om studentbostäder och Mittuniversitetets studenttjänster med mera på www.miun.se/antagen

Digital introduktionskurs till dina universitetsstudier
Hur fungerar det att plugga på ett universitet? Webbkursen MiunSkills är till för dig som ny student. Kursen är uppbyggd utifrån erfarenheter och önskemål från våra tidigare studenter.
Den är uppdelad i tre moduler: Universitetet och universitetsstudier, Akademisk kunskap och Må bra.
Till kursen: www.miun.se/miunskills

Om du har intyg på en varaktig funktionsnedsättning
Då har du möjlighet att få pedagogiskt stöd, se länk: www.miun.se/funktionsnedsattning

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar får du mer än gärna höra av dig till oss via kontakt@miun.se eller på telefon 010-142 80 00 kl. 08.00–16.00.

Ser fram emot att ses!

Med vänlig hälsning
MittuniversitetetChristina Grandien
Universitetslektor /kursansvarig

Sidan uppdaterades 2021-11-01