Medicinsk vetenskap GR (A), Basal anatomi och fysiologi, 7,5 hp

VÄLKOMMEN TILL MITTUNIVERSITETET

Hej!
Varmt välkommen som student vid Mittuniversitetet och kursen Medicinsk vetenskap GR (A), Basal anatomi och fysiologi, 7,5 hp.

Kursen ger dig grundläggande kunskaper i anatomi och fysiologi med relevans för vårdområdet. Kursen vänder sig till dig som inte har någon tidigare kunskap i ämnet eller vill repetera det mest grundläggande. Kunskapsnivån ligger på en introducerande nivå.

  • Kurskod: MV040G
  • Anmälningskod: O7080
  • Ort: Flexibel
  • Studieform: Distans
  • Studiefart: 50%
  • Kursperiod: 2023-01-16 - 2023-03-26

För att kunna genomföra kursen måste du ha tillgång till dator, internet, webbkamera och headset. Kursen startar v.3, den 16/1 i zoom kl.8:30-10:00, se schema. Vi går bl.a. igenom kursupplägg, studieteknik, information om kursen, samt att du självklart ges möjlighet att ställa frågor.

Kursinformation

I kursplanen ser du vilken obligatorisk litteratur som ingår i kursen. Vi rekommenderar dig att ha den tillgänglig vid kursstart då vi kommer gå igenom hur ni ska använda den från första dagen. Så beställ böckerna i god tid för bästa möjliga förutsättningar. Referenslitteratur och vetenskapliga artiklar kan tillkomma.

Kursen är helt nätbaserad utan obligatoriska träffar, förutom en avslutande examination i digitalt format omfattande 7,5 hp som du utför inom angiven tid, men från din egen dator på distans.

Kursen består av inspelade föreläsningar som du ser när du har möjlighet. Du ges även möjlighet att delta i frivilliga workshops och seminarium i inlärningssyfte enligt angivna tider i schemat, dessa sker i zoom och du deltar i så fall i realtid. Under dessa arbetstillfällen bearbetar och befäster vi kunskapen som du kommer examineras i under kursens avslutande examination. Se schemat för dessa arbetstillfällen. Programmet zoom laddar du ner kostnadsfritt och installerar på din dator.

Här hittar du en länk till kursens schema, den kan komma att uppdateras under kursens gång vid behov:
https://cloud.timeedit.net/miun/web/student/riqQo9QQX20Z5yQ0775276ZZ690q8YoZ1YQvY8wQ5.html

På kursplattformen Moodle kommer löpande information och instruktioner att läggas ut under kursens gång. Det är därför mycket viktigt att du dagligen går in i Moodle för att alltid ha tillgång till den senaste informationen.

Innan dina studier kan börja är det tre saker du måste göra
1. Skapa ett studentkonto (tidigast 20 dagar innan kursstart)
Läs mer om hur du skaffar ett studentkonto här

Du som läst vid Mittuniversitetet tidigare behöver inte skaffa ett nytt studentkonto utan använder samma inloggningsuppgifter som tidigare.
Glömt dina inloggningsuppgifter?.

2. Läs igenom aktuell kursplan
I kursplanen finns information om kurslitteratur och annat som styr genomförande för både lärare och studenter.

3. Registrera dig på dina kurser
Du ska själv registrera dig på de kurser du läser under terminen, detta gör du via https://www.miun.se/student/. Du kan registrera dig tidigast tre arbetsdagar före kursstart.

Om du inte tänker gå utbildningen du är antagen eller reservplacerad till...
Vänligen gå in på www.antagning.se och lämna återbud. Det kan finnas sökande som står som reserv som vill ha din plats.

Studentinformation
Du hittar checklista för nya studenter, information om studentbostäder och Mittuniversitetets studenttjänster med mera på www.miun.se/antagen

Digital introduktionskurs till dina universitetsstudier
Hur fungerar det att plugga på ett universitet? Webbkursen MiunSkills är till för dig som ny student. Kursen är uppbyggd utifrån erfarenheter och önskemål från våra tidigare studenter.
Den är uppdelad i tre moduler: Universitetet och universitetsstudier, Akademisk kunskap och Må bra.
Till kursen: www.miun.se/miunskills

Om du har intyg på en varaktig funktionsnedsättning
Då har du möjlighet att få pedagogiskt stöd, se länk: www.miun.se/funktionsnedsattning

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar får du mer än gärna höra av dig till oss via kontakt@miun.se eller på telefon 010-142 80 00 kl. 08.00–16.00.

Vi lärare ser mycket fram emot att få träffa Dig.
Varmt välkommen!

Med vänlig hälsning
MittuniversitetetAngelica Lodin-Sundström
Angelica Lodin-Sundström och David Haage, kursansvariga för MV040G

Sidan uppdaterades 2021-11-01