Omvårdnad GR (C), Examensarbete, 15 hp

VÄLKOMMEN TILL MITTUNIVERSITETET

Hej!
Varmt välkommen som student vid Mittuniversitetet och kursen Omvårdnad GR (C), Examensarbete, 15 hp.

Vi heter Linda Rönnberg och Cecilia Segevall och är kursansvariga för kursen examensarbete 15hp. Du kommer träffa oss i kursen i olika forum. För oss är det viktigt att du känner igen oss och vet att du alltid kan ta kontakt vid funderingar och frågor. Du som student är viktig för oss för att kunna säkerställa en bra utbildning utifrån de förutsättningar som finns.

  • Kurskod: OM076G
  • Anmälningskod: O4220
  • Ort: Östersund
  • Studieform: Campus
  • Studiefart: 100%
  • Kursperiod: 2023-01-16 - 2023-03-26

Du är välkommen till programstart måndagen den 16 januari, kl 13.15-16.45. Kursstarten sker digitalt via programmet Zoom.

Schema
Fyra veckor innan terminsstart når du ditt schema genom https://cloud.timeedit.net/miun/web/student/ri1X5019Z3808vQQ7wZ1Q92Y04yY5YQ7.html. Observera att schemat uppdateras fram till terminsstarten och förändringar kan vid undantagsfall inträffa även efter terminsstart.

Kursinformation

Kursens syfte är att du förvärvar fördjupade kunskaper i vetenskaplig teori och metod inom huvudområdet omvårdnad. Du skriver tillsammans med en kamrat ditt examensarbete med fördjupning inom omvårdnad för en kandidatexamen i ämnet Omvårdnad. Kursen kommer att ges digitalt med kursplattformen Moodle och Zoom som kommunikationsverktyg. För att kunna delta är det viktigt att du har tillgång till ett stabilt nätverk, en dator, webbkamera och ett headset som möjliggör tvåvägs kommunikation. Du som student behöver ladda ner Zoom till din dator. För varje tillfälle som sker i Zoom kommer det att finnas en länk att ansluta via. Länken hittar du i kursens lärplattform Moodle. På Miuns hemsida finns information för dig som student om Moodle och annat som rör dina studier.

Kursen bygger på självständigt arbete samt 4 grupphandledningstillfällen. Vid grupphandledningstillfällena granskar ni varandras examensarbeten samt får individuell feedback från er handledare. Du har också möjlighet till individuell handledning där du kan diskutera ditt arbete med din handledare. Kursen avslutas med ett examinationsseminarium.

Kursens innehåll och litteratur finns beskrivet i kursplanen som du hittar via denna länk; https://www.miun.se/utbildning/kursplaner-och-utbildningsplaner/Sok-kursplan/kursplan/?kursplanid=31319. Det är viktigt att ha kurslitteraturen lätt tillhands under hela kursen så att du kan ta del av din utbildning på bästa sätt.

Innan dina studier kan börja är det tre saker du måste göra
1. Skapa ett studentkonto (tidigast 20 dagar innan kursstart)
Läs mer om hur du skaffar ett studentkonto här

Du som läst vid Mittuniversitetet tidigare behöver inte skaffa ett nytt studentkonto utan använder samma inloggningsuppgifter som tidigare.
Glömt dina inloggningsuppgifter?.

2. Läs igenom aktuell kursplan
I kursplanen finns information om kurslitteratur och annat som styr genomförande för både lärare och studenter.

3. Registrera dig på dina kurser
Du ska själv registrera dig på de kurser du läser under terminen, detta gör du via https://www.miun.se/student/. Du kan registrera dig tidigast tre arbetsdagar före kursstart.

Om du inte tänker gå utbildningen du är antagen eller reservplacerad till...
Vänligen gå in på www.antagning.se och lämna återbud. Det kan finnas sökande som står som reserv som vill ha din plats.

Studentinformation
Du hittar checklista för nya studenter, information om studentbostäder och Mittuniversitetets studenttjänster med mera på www.miun.se/antagen

Digital introduktionskurs till dina universitetsstudier
Hur fungerar det att plugga på ett universitet? Webbkursen MiunSkills är till för dig som ny student. Kursen är uppbyggd utifrån erfarenheter och önskemål från våra tidigare studenter.
Den är uppdelad i tre moduler: Universitetet och universitetsstudier, Akademisk kunskap och Må bra.
Till kursen: www.miun.se/miunskills

Lunchföreläsningar via zoom
Det finns säkert många frågor och funderingar för dig som är ny student. För att göra det lite lättare för dig, erbjuder vi filmer och 30-minuters lunchföreläsningar via zoom hela veckan.
Du får möta studenthälsan, biblioteket, studieverkstaden studentkårerna och International Relations Office, som ansvarar för utlandsstudier.
Läs mer här: https://www.miun.se/introduktionsveckan

Om du har intyg på en varaktig funktionsnedsättning
Då har du möjlighet att få pedagogiskt stöd, se länk: www.miun.se/funktionsnedsattning

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar får du mer än gärna höra av dig till oss via kontakt@miun.se eller på telefon 010-142 80 00 kl. 08.00–16.00.

Vi hoppas du ska trivas i kursen. Välkommen!

Med vänlig hälsning, Linda Rönnberg och Cecilia Segevall.

Med vänlig hälsning
MittuniversitetetLinda Rönnberg
Kursansvarig

Sidan uppdaterades 2021-11-01