Turismvetenskap GR (A), Destinationsutveckling, 7,5 hp

VÄLKOMMEN TILL MITTUNIVERSITETET

Hej!
Varmt välkommen som student vid Mittuniversitetet och kursen Turismvetenskap GR (A), Destinationsutveckling, 7,5 hp.

Jag heter Maria Lexhagen och är kursansvarig för denna kurs våren 2023. Jag är professor i turismvetenskap och arbetar med undervisning och forskning om turism vid Etour, Mittuniversitetet. Du kan läsa mer om mig på min personliga webbsida https://www.miun.se/Personal/marialexhagen/
Jag hoppas du ser fram emot kursen och att du kommer att trivas.

  • Kurskod: TR069G
  • Anmälningskod: L4550
  • Ort: Flexibel
  • Studieform: Distans
  • Studiefart: 50%
  • Kursperiod: 2023-01-16 - 2023-03-26

Kursen startar 16 januari. Vi kommer inte att träffas fysiskt men på Moodle finns länkar till schema och studiehandledning. Det viktigaste när kursen startar är att du läser studiehandledningen och bekantar dig med kursens aktiviteter. Länk till kursens schema finns här https://cloud.timeedit.net/miun/web/personal/ri16166090500YQQ29Z6596007y8Y0527gQ6g3X7Y65ZQ7.html

Kursinformation

På kurssidan i Moodle kommer all information om kursen att finnas i form av dokument, länkar och förinspelade föreläsningar. Där kommer också finnas funktioner för att lämna in uppgifter och även olika verktyg för att kommunicera med både lärare och studenter på kursen. Kursen har 4 examinationer. I kursplanen och på kurssidan i Moodle finns uppgifter om obligatorisk och annan litteratur och kursmaterial som du kan behöva. Verktyget Zoom, som är ett videosystem för möten, kan komma att användas vid några tillfällen.

Innan dina studier kan börja är det tre saker du måste göra
1. Skapa ett studentkonto (tidigast 20 dagar innan kursstart)
Läs mer om hur du skaffar ett studentkonto här

Du som läst vid Mittuniversitetet tidigare behöver inte skaffa ett nytt studentkonto utan använder samma inloggningsuppgifter som tidigare.
Glömt dina inloggningsuppgifter?.

2. Läs igenom aktuell kursplan
I kursplanen finns information om kurslitteratur och annat som styr genomförande för både lärare och studenter.

3. Registrera dig på dina kurser
Du ska själv registrera dig på de kurser du läser under terminen, detta gör du via https://www.miun.se/student/. Du kan registrera dig tidigast tre arbetsdagar före kursstart.

Om du inte tänker gå utbildningen du är antagen eller reservplacerad till...
Vänligen gå in på www.antagning.se och lämna återbud. Det kan finnas sökande som står som reserv som vill ha din plats.

Studentinformation
Du hittar checklista för nya studenter, information om studentbostäder och Mittuniversitetets studenttjänster med mera på www.miun.se/antagen

Digital introduktionskurs till dina universitetsstudier
Hur fungerar det att plugga på ett universitet? Webbkursen MiunSkills är till för dig som ny student. Kursen är uppbyggd utifrån erfarenheter och önskemål från våra tidigare studenter.
Den är uppdelad i tre moduler: Universitetet och universitetsstudier, Akademisk kunskap och Må bra.
Till kursen: www.miun.se/miunskills

Om du har intyg på en varaktig funktionsnedsättning
Då har du möjlighet att få pedagogiskt stöd, se länk: www.miun.se/funktionsnedsattning

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar får du mer än gärna höra av dig till oss via kontakt@miun.se eller på telefon 010-142 80 00 kl. 08.00–16.00.

Varmt välkommen till kursen! Det viktigaste för ditt eget lärande är ditt engagemang i kursen genom att ta del av kursmaterial, diskussioner och uppgifter i en omfattning av ungefär 20 timmar i veckan vilket motsvarar studier på halvfart. Hör av dig till mig som är kursansvarig om du har frågor eller funderingar kring kursen. Jag ser fram emot att träffa dig!

Med vänlig hälsning
MittuniversitetetMaria Lexhagen
Kursansvarig

Sidan uppdaterades 2021-11-01